Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 9 jul 2019

Game of Thrones als een animatieserie oogt fantastisch

Na het einde van het achtste seizoen van Game of Thrones hebben we te maken met een leegte. We gaan er voorlopig niks nieuws van zien, als er al daadwerkelijk sprake gaat zijn van een prequel-serie. Toch zal de impact van de show nog heel wat jaren bij ons blijven. Voor velen is Game of Thrones de beste serie die ze ooit hebben gezien. En als je seizoen acht wegdenkt, dan is daar heus wel iets voor te zeggen (deze ouwe man verkiest overigens nog altijd The Wire boven al het andere). De show was ook een inspiratie voor Carolina Oliveira. Ze besloot de reeks om te toveren in een stijl van een animatie.

Game of Thrones als animatie

En waarom ook niet? Er zijn genoeg voorbeelden van populaire live-action content die perfect is overgezet naar een animatie. De Star Wars-reeks is er een goed voorbeeld van. Dus laat iemand bij HBO het werk van Carolina zien en besluiten dat het een verdomd goed idee is om dat te doen. En zo niet dan zijn deze verschillende iconische momenten in een animatiestijl perfect om van te genieten. Bekijk ze hieronder.

Game of Thrones
Game of Thrones

Wil je meer zien van het werk van Carolina Oliveira? Dan is dit haar website waar ze van alles en nog wat op plaatst. Wil je meer lezen over alles dat met Game of Thrones heeft te maken? Bezoek dan zeker hier onze handige overzichtspagina met alle nieuwtjes.

Reageer op artikel:
Game of Thrones als een animatieserie oogt fantastisch
Sluiten