Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 23 mei 2019

Game of Thrones: HBO doet uitspraak over Arya spin-off

De serie heeft lang gelopen, maar sinds afgelopen maandag is het verhaal achter Game of Thrones tot een einde gekomen. Wel staan er al meerdere spin-offs in de planning. Fans hoopte daarom dat hier een serie rondom het personage Arya bij zou gaan zitten. HBO heeft dit blijkbaar opgemerkt en laat weten hoe zij hierover denken.

Game of Thrones spin-offs

Het zal geen nieuws meer zijn dat het laatste seizoen van Game of Thrones de fans erg wist te verdelen. Toch was er één ding waar bijna iedereen het over eens was: het personage Arya moet een eigen spin-off krijgen.

In de slotaflevering zagen we namelijk dat de stoere jongedame op reis ging om zo nog meer avonturen te kunnen beleven. Veel fans gaven aan wel benieuwd te zijn hoe dit zou gaan verlopen. Gezien er meerdere spin-offs rondom de fantasiewereld van schrijver George R.R. Martin gepland staan hoopte ze dat hier een serie rondom Arya bij zou zitten. Casey Bloys van HBO heeft echter laten weten dat er geen dergelijk project gepland staat:

”Ik vind Game of Thrones een fantastisch project maar ik wil het niet gebruiken als een ding waar we lukraak allerlei prequels en sequels omheen gaan verzinnen. We moeten daar gewoon erg voorzichtig in zijn. Vandaar dat we de serie even laten voor wat het is. De toekomstige projecten zullen gebaseerd zijn op andere aspecten van het gigantische universum dat George R.R. Martin destijds neergezet heeft.”

Dit wijst erop dat we hoogstwaarschijnlijk geen bekende personages in de spin-offs zullen terugzien. Waar deze projecten dan wel over zullen gaan is nog niet helemaal bekend.

Game of Thrones HBO Netflix

Het enige dat we tot nu toe weten is dat een van de (vermoedelijk) drie series zich tienduizenden jaren voor het verhaal van Game of Thrones zal afspelen. Ook zijn er al enkele castleden bekend, waarover je hier meer kunt lezen.

 

Reageer op artikel:
Game of Thrones: HBO doet uitspraak over Arya spin-off
Sluiten