Game of Thrones game met een noodgang richting iOS en Android

Het laatste seizoen van Game of Thrones zit er inmiddels een tijdje op en de liefhebber weet hoe alles is afgelopen. Spoliler: niet zo best. Wat nu volgt is een tijd van leegte. Ja, er schijnt gewerkt te worden aan een prequel-reeks, maar wanneer dat uiteindelijk gaat verschijnen is nog maar de vraag. Wellicht dat een nieuwe Game of Thrones-game ons kan verblijden. En laat die nou net zijn aangekondigd door de Canadese ontwikkelaar Behaviour Interactive.

Maak kennis met Game of Thrones Beyond the Wall

Het gaat om de game Game of Thrones Beyond the Wall. De game wordt in samenwerking met HBO gemaakt, waardoor je in de onderstaande trailer ook gelijk een deuntje hoort wat wellicht een belletje doet rinkelen. Bekijk die trailer hieronder.

Volgens de ontwikkelaar speelt Game of Thrones Beyond the Wall zich tientallen jaren af voor de gebeurtenissen van de serie. Het begint wanneer Lord Commander Brynden Rivers, die we in de serie ook zijn gaan kennen als de Bloodraven of de Three-Eyed Rave verdwijnt. De beste man is voorbij de Wall gegaan om daar op onderzoek uit te gaan.

Maar waarschijnlijk is dit bovenstaande slechts een voorbode, want als we naar de gameplay-beschrijving kijken, dan zien we dat je in de game allemaal personages kunt rekruteren die je uit de serie kent. Met hen kun je aan de slag gaan met verschillende strategische turn-based gevechten. Personages kunnen naar verloop van tijd sterker worden, waardoor je beter kunt vechten. Tegelijkertijd moeten er ook RPG-elementen zoals een verhaal in komen te zitten. Hieronder een paar afbeeldingen. Daarbij is het wel zo dat de ontwikkelaar nog moet leren spellen. Game of Throens spellen op een officiële afbeelding is natuurlijk een dikke no-no…

Game of Thrones Beyond the Wall

Wil je meer lezen over alles dat met Game of Thrones (dus niet Throens) te maken heeft? Bezoek dan hier ons overzicht.

Reageer op artikel:
Game of Thrones game met een noodgang richting iOS en Android
Sluiten