Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 6 mei 2019

Wederom nieuwe Game of Thrones aflevering gelekt!

Ondanks dat HBO er alles aan doet om de nog komende afleveringen van Game of Thrones geheim te houden, was onlangs de tweede aflevering van het nieuwe seizoen vroegtijdig uitgelekt. Het blijkt nu dat ook de vierde aflevering enkele uren eerder online stond dan gepland.

Alhoewel het nog maar een paar uur duurt voordat de nieuwe aflevering van Game of Thrones online zou moeten komen staan blijkt dat deze nu al via meerdere kanalen te bekijken is.

Het is niet de eerste keer dat dit voorkomt. Sterker nog, 2 weken geleden gebeurde hetzelfde. Toen bleek de oorzaak bij de Duitse Amazon Prime Video te liggen. Hoe het deze keer gebeurd is weten we nog niet.

Dit ondanks dat HBO er veel doet om zowel het lekken van afleveringen als bepaalde details omtrent het verhaal te vermijden. Er werd zelfs beweerd dat men neppe scenes had opgenomen om zo eventuele hackers te kunnen misleiden.

Game of Thrones seizoen 8

Mocht jij Game of Thrones willen kijken dan heb je een abbonement bij Ziggo nodig. Gezien het feit dat niet iedereen wil overstappen worden er ook volop afleveringen illegaal gedownload. Dit is echter niet zonder risico’s, want het blijkt dat de bijbehorende torrents soms besmet blijken te zijn. Daar komt bij dat Game of Thrones gezien het spektakel natuurlijk een serie is welke je gewoon in goede kwaliteit moet bekijken. Bij downloads valt deze vaak erg tegen.

De nieuwe afleveringen van Game of Thrones behoren tot het achtste en laatste seizoen van de extreem populaire serie. Toch is het daarna echter nog niet helemaal afgesloten. Men werkt namelijk aan een zogeheten spin-off met onder andere deze acteurs in de hoofdrol. Ben jij nog niet aan de nieuwe afleveringen begonnen en wil je jezelf optimaal kunnen voorbereiden op het langverwachte en afsluitende deel van de HBO serie? Lees dan dit artikel met alles wat je over seizoen 8 moet weten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wederom nieuwe Game of Thrones aflevering gelekt!
Sluiten