admin
admin Uncategorized 6 jan 2018

Schrijver Game of Thrones komt met sci-fi serie voor Netflix: Nightflyers

Op de dag dat bekend wordt dat het achtste seizoen van Game of Thrones pas in 2019 komt, is er ook goed nieuws voor fans van het werk van George R.R. Martin. Als alles goed gaat, krijgen we namelijk dit jaar een nieuwe serie gebaseerd op een verhaal van de briljante schrijver: Nightflyers. Een sci-fi serie met de nodige horror invloeden, die naar Netflix komt!

Nightflyers komt naar Netflix

Dit maakte de schrijver van de populaire a song of ice and fire-serie zelf bekend via zijn eigen blog. George R.R. Martin schreef het verhaal van Nightflyers in 1980 en won daarmee diverse prijzen. Het verhaal draait om een groep ruimtereizigers die met hun schip op zoek zijn naar buitenaards leven in de verste uithoeken van ons universum. Dus als je een groot fan bent van Game of Thrones en films zoals de Alien-serie en The Thing, dan is dit de perfecte serie voor jou.

Nightflyers artwork 

Nightflyers op Netflix

Verder is nog weinig bekend over de sci-fi horror serie. Zo zijn er nog geen beelden en op dit moment is alleen Gretchen Mol bevestigd als één van de hoofdrolspelers. Niet dat het veel uitmaakt wie er in gaan spelen, want bij de verhalen van George R.R. Martin weet je dat geen enkel karakter veilig is. Zeker gezien het om een horror serie gaat, kunnen we er wel vanuit gaan dat meerdere acteurs het einde van de serie niet gaan halen.]
Dit artikel verscheen als eerst op Manners.
De show gaat gemaakt worden door Jeff Buhler en Daniel Cerone. Zij doen dit in samenwerking met SyFy channel. Op dat kanaal zal de serie ook, als alles goed gaat, in Amerika vanaf juni te zien zijn. Wij kunnen de serie ook gewoon in Nederland gaan kijken, want Nightflyers gaat wereldwijd op Netflix verschijnen. Geen geduld? Check dan welke series en films deze maand van de streamingdienst verdwijnen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Schrijver Game of Thrones komt met sci-fi serie voor Netflix: Nightflyers
Sluiten