Game of Thrones prequel verschijnt niet voor 2022

Ondanks het voor veel mensen wat teleurstellende achtste seizoen blijkt er nog steeds animo voor de spin-offs van Game of Thrones. Er staan namelijk meerdere afsplitsingen van de populaire HBO serie op de planning, waaronder eentje genaamde House of the Dragon. Al blijkt deze een stuk later te komen dan fans misschien hadden gehoopt.

Volgens HBO medewerker Casey Bloys zal de serie namelijk niet voor 2022 verschijnen. De reden hiervoor wordt niet bekendgemaakt, maar opvallend is dat er ook nog niks over de castleden gezegd is.

House of the Dragon laat op zich wachten

Het lijkt inmiddels een gewoonte te zijn dat projecten rondom Game of Thrones worden uitgesteld. Fans wachten namelijk ook al jaren op het afsluitende boek in de reeks. Vandaar dat het ons niet zou verbazen als schrijver George R.R. Martin ook bij House of the Dragon betrokken is en hij mede verantwoordelijk is voor de vertraging.

In eerder berichten werd duidelijk dat House of the Dragon zich duizenden jaren voor Game of Thrones zou afspelen en de focus legt bij de Targaryen familie. Dit is de bloedlijn waar de door Emilia Clarke gespeelde Daenerys Targaryen ook toebehoort.

Daenerys Targaryen game of thrones
Daenerys Targaryen | Bron: HBO

Ondanks dat veel mensen misschien niet blij zullen zijn met dit nieuws, lijkt het ons beter dat een serie wordt uitgesteld, dan afgeraffeld. Dit laatste is namelijk wat volgens veel fans bij het achtste seizoen gebeurd is.

Game of Thrones acteurs

Zoals het ernaar uitzien zullen geen enkele van de acteurs uit Game of Thrones betrokken zijn bij de spin-offs. Dit zal voornamelijk komen omdat die zich allemaal in een ander tijdperk afspelen. Wel zijn er andere projecten bekend waar acteurs uit de hitserie aan mee zullen doen. Zo gaan Kit Harington en Richard Madden betrokken zijn bij The Eternals, een aankomende MCU film. Ook Maisie Williams (Arya Stark) gaat bij een superheldenproject betrokken zijn, namelijk The New Mutants.

Reageer op artikel:
Game of Thrones prequel verschijnt niet voor 2022
Sluiten