Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Home 7 jul 2017

Op ontdekkingstocht door Game of Thrones met behulp van emoji

Game of Thrones seizoen 7 is vanaf 17 juli alleen te zien op Ziggo. Tijd om weer even wat dingen op te helderen, want met al die verhaallijnen weet zelfs de meest doorgewinterde kijker wel eens niet meer hoe het zit. Via Guide of Thrones Messenger ga je op ontdekkingstocht door de serie met behulp van emoji.

Hoe zat het ook alweer in de zeven koninkrijken?

Er zijn weinig series waar zo diep in wordt gegaan op verschillende karakters, intriges en verhaallijnen als Game of Thrones. Wie hebben zich nou allemaal aangesloten bij Daenerys Targaryen? Wat is het verhaal achter Jon Snow? Wat zijn überhaupt de zeven koninkrijken? En zo kunnen we gerust nog een middagje doorgaan.

game of thrones

Met Guide of Thrones Messenger kom je het uiteindelijk allemaal te weten. En hoe ingewikkeld de serie is, zo simpel is de communicatie met deze chatbot op Facebook Messenger. De bot geeft een karrenvracht aan informatie, jij stuurt hem met verschillende emoji.

Voor zowel de maagdelijke als doorgewinterde kijker

Je hoeft niet bang te zijn voor spoilers, want als je kennismaakt met de chatbot is de eerste vraag hoe ver je al bent in de serie. Vervolgens stuur je jezelf op ontdekkingstocht en kom je via wat voor wegen dan ook bij de antwoorden op jouw vragen.

facebook snooze

Kijkers die Game of Thrones nog nooit hebben gezien, komen er via Guide of Thrones Messenger eindelijk achter waarom de serie zo vet is. Voor de doorgewinterde kijker is het de best denkbare warming-up voor de aftrap van seizoen 7.

Game of Thrones exclusief op Ziggo

Die aftrap vindt plaats op 17 juli bij Ziggo Movies & Series XL of L. Enjoy!

In samenwerking met Ziggo

Reageer op artikel:
Op ontdekkingstocht door Game of Thrones met behulp van emoji
Sluiten