Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 16 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Game of Thrones fans boos: “seizoen 8 moet herschreven worden”

Game of Thrones behoort misschien wel tot een van de meest bekeken series van het moment, maar veel fans zijn het niet eens met het verloop van het laatste seizoen. De frustraties zijn aanzienlijk aanwezig en dat zorgt ervoor dat sommige kijkers een petitie zijn gestart om Game of Thrones volledig te laten herschrijven. Iets waar veel mensen het mee eens lijken te zijn…

Game of Thrones seizoen 8: fans zijn boos

Het extreem populaire Game of Thrones is alweer bijna ten einde. De aflevering van komende maandag zal namelijk als afsluiter van de serie dienen. Ondanks dat er nog steeds veel mensen naar de serie kijken wil dat niet zeggen dat iedereen ook echt tevreden is met het verloop van het verhaal. Naast allerlei fouten, zoals een misplaatste Starbucks koffiebeker en een afgehakte hand die ineens weer aangegroeid lijkt, klagen veel fans voornamelijk over het script. Het zou namelijk onlogisch en afgeraffeld zijn. Met name de vijfde aflevering, die recentelijk verscheen, wist veel los te maken bij de fans.

Sterker nog: bepaalde fans zo ontevreden dat ze een petitie zijn gestart. Hierin roepen ze op om het gehele achtste seizoen compleet te laten herschrijven. Dit klinkt misschien als een grap, maar het blijkt echt waar te zijn en er is al zo’n 257.000 keer getekend. Het is hierdoor bijna onvermijdelijk dat het doel van 300.000 handtekeningen gehaald gaat worden.

Game of Thrones

Gezien de belangstelling voor de actie is de kans erg groot dat ook HBO hier wat van gaat horen. Of ze het verzoek ook gaan indienen is echter nog maar de vraag.

Game of Thrones x Star Wars?

Onlangs werd bekend dat de aankomende Star Wars film geschreven zullen worden door de makers van Game of Thrones. Ja, je leest het goed. Het gaat hier echter om dezelfde twee mensen die seizoen 8 geschreven hebben.

Ook dit zien veel fans niet meer zo zitten. Het zou dus zomaar kunnen dat hier ook nog een petitie over gaat komen. Meer over het beruchte achtste Game of Thrones seizoen is te lezen in dit overzicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Game of Thrones fans boos: “seizoen 8 moet herschreven worden”
Sluiten