Game of Thrones-sterren werken aan nieuwe vampierfilm

Wat krijg je als je Tyrion Lannister en Khal Drogo uit Games of Thrones samen laat werken? Precies: een vampierfilm.

Toegegeven, het is al heel lang geleden dat we Jason Momoa in Game of Thrones zagen. De acteur speelde in de eerste twee seizoenen Khal Drago, de leider van de Dothraki. Recenter zagen we hem stralen als Aquaman in de gelijknamige superheldenfilm, waar in 2022 vermoedelijk een vervolg op komt.

Tyrion Lannister

Peter Dinklage is misschien wel de bekendste acteur in de serie. Als Tyrion Lannister wist hij zich elke keer op een belangrijke positie te manoeuvreren. Hij won voor zijn rol vier Emmy’s en schitterde daarnaast onder andere in Avengers: Infinity War, waarin hij een magische dwerg speelde.

Good Bad & Undead

Nu hebben de twee samen een nieuw project gevonden. Ze gaan een vampierfilm produceren waarin ze ook zullen spelen. Dinklage neemt de rol van vampierjager Van Helsing op zich, die een bijzondere relatie opbouwt met een vampier, die wordt gespeeld door Momoa. De twee worden vrienden en trekken er samen op uit om mensen op te lichten. Dinklage doet alsof hij de vampier heeft gevangen en vraagt geld van de nietsvermoedende dorpsbewoners. Als er een prijs op het hoofd van Momoa wordt gezet gaat de hele magische wereld op jacht en dat zorgt natuurlijk voor spectaculaire momenten.

Nog meer Game of Thrones?

Het is nog onduidelijk wanneer de film Good Bad & Undead verschijnt. Ook is nog onbekend wie er nog meer in de film zullen spelen. Het zou mooi zijn als Emilia Clark nog een rol krijgt. Met de komst van Daenerys zou de cirkel namelijk helemaal rond zijn. Op dit moment heeft de actrice geen filmopnames lopen, dus misschien moet Dinklage maar een telefoontje wagen.

Overigens wordt dit niet de enige productie met Game of Thrones-gezichten. Ook in de nieuwe Lord of the Rings-serie op Amazon zullen we een paar acteurs terugzien.

Reageer op artikel:
Game of Thrones-sterren werken aan nieuwe vampierfilm
Sluiten