Mark Hofman
Mark Hofman Tech 11 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

Game of Thrones showrunners teasen achtste seizoen in Spotify

Het achtste seizoen van Game of Thrones staat op het punt te beginnen en de spanning is om te snijden. Wat het seizoen te bieden heeft zien we vanaf 14 april, maar een heuse Spotify-playlist voorziet ons ook van een voorproefje. Hoe? We leggen het je uit! 

Game of Thrones showrunners verstopt hints in Spotify-playlist

Het laatste seizoen van Game of Thrones komt eraan en fans kunnen simpelweg niet meer wachten. De hype rondom het afsluitende seizoen is gigantisch en vanaf 14 april gaat het gekkenhuis beginnen. Maar wie na alle teasers en gelekte beelden nog meer hints over de nieuwe afleveringen wil hebben, kan volledig uit de voeten met een Spotify-playlist. Het klinkt misschien raar, maar is oprecht te gek!

David Benioff en D.B. Weiss, showrunners van Game of Thrones, hebben een heuse Spotify-playlist voor fans opgesteld. Het is een lijst vol tracks die aansluiten op het verhaal van de serie. Althans, dat is de bedoeling. Op het eerste oog hebben we te maken met een stukje extra promotie voor het achtste seizoen, maar niet is minder waar. Het antwoord op de vraag “hoe gaat Game of Thrones eindigen” staat daadwerkelijk in de lijst.

Game of Thrones seizoen 8

In de lijst zien we nummers als POWER (Kanye West), Sleep Now in the Fire (Rage Against The Machine) en Howlin’ for You (The Black Keyes). Deze tracks vormen, samen met de overige nummers uit de Spotify-playlist, het antwoord op het einde van seizoen 8. Al moet je wel heel goed zoeken, zo melden de twee in Spotify’s For the Record blog.

Maar dat fans als een malle door de playlist schieten is niet de intentie van de twee. “We wilde one liefde voor rock, metal en een aantal andere muziekgenres graag met mensen delen.” Maar wie dus echt niet kan wachten op het einde van Game of Thrones, kan als een echte Sherlock Holmes door de lijst een speuren. Hij is hieronder te checken!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Game of Thrones showrunners teasen achtste seizoen in Spotify
Sluiten