Yes: Er zijn nu heel wat goede gamedeals van toffe games

De afgelopen maanden zijn er heel wat toffe games uitgekomen. Nu we deze week met Far Cry 5 de laatste grote game die voorlopig uitkomt hebben, is het een goed moment om even na te denken wat je gaat doen met je volgende game. Wellicht dat je wat titels van de afgelopen maanden hebt gemist. Wat dat betreft is het goed nieuws dat er nu heel wat games zijn die via een flinke korting nu een hele goede gamedeals zijn. Wij zetten een aantal van onze tips op een rij.

Toffe Gamedeals: Call of Duty WWII

We trappen dit lijstje af met Call of Duty WWII. Vorig jaar maakte de game flink wat furore en was het mooi om te zien dat de reeks terug ging naar de basis. Old school knallen zonder double jumps of rare slides. En dat smaakte gewoon heel erg goed. Mocht je de game nog niet hebben, je kunt nog altijd instappen. De game krijgt nog heel wat dlc, zodat er nog genoeg te beleven valt. En daarnaast is en blijft het singleplayerverhaal de moeite waard.

Lees hier de review

Scoor de game nu voor 42,99

Gamedeals

Toffe Gamedeals: FIFA 18

FIFA 18 is net als Call of Duty WWII een game die zeer populair is en de kans is zodoende groot dat je hem al hebt. Waar je Call of Duty WWII blind kunt kopen, daar hebben we bij FIFA 18 wel een kleine kanttekening. Als je nu wilt gaan beginnen en bijvoorbeeld Ultimate Team wilt gaan spelen, dan gaat het lastig zijn om daar echt competitief in te zijn. Veel spelers hebben al sterke teams. Maar als jij een heerlijke game wilt halen om samen met vrienden op de bank te spelen, dan blijft dit een absolute aanrader.

Lees hier de review

Scoor de game nu voor 33

fifa 18

Toffe Gamedeals: Super Mario Odyssey

Van alle games is de korting van Super Mario Odyssey het minst spectaculair. Maar als je een Nintendo Switch hebt, dan is dit eigenlijk wel het moment om hem in huis te halen. Ten eerste omdat het simpelweg één van de beste games van vorig jaar was. Ten tweede omdat Nintendo-games nooit echt in prijs verlaagd worden. Dus dit is het moment om hem te halen.

Lees hier de review

Scoor de game nu voor 52,99

Super Mario Odyssey

Toffe Gamedeals: F1 2017

Het nieuwe Formule 1-seizoen is afgelopen weekend begonnen met de Grote Prijs van Australlie. Het zal nog wel een paar maanden duren voordat we de nieuwe F1-game krijgen. Omdat er dit jaar niet heel erg veel is veranderd aan de auto’s ten op zichte van vorig jaar, kun je dus nog makkelijk F1 2017 scoren. Voorafgaand aan de races kun je dan zelf over het circuit gaan scheuren om zo wat meer inzicht te krijgen.

Lees hier de review

Scoor de game nu voor 24,99

F1 2017

Toffe Gamedeals: Need for Speed Payback

Need for Speed Payback is één van die games die uit kwam na de Black Friday-sales van afgelopen jaar en is dus nu voor het eerst voor een mooie prijs te scoren. En misschien is dit ook wel de juiste prijs. Need for Speed Payback is namelijk geen ijzersterke game, maar is als tussendoortje wel aan te raden.

Lees hier de review

Scoor de game nu voor 29,99

Need for Speed Payback

Toffe Gamedeals: Star Wars Battlefront 2

Star Wars Battlefront 2 heeft vorig jaar met zijn microtransactions heel wat shit over zich heen gekregen. Voor een deel was dat terecht, maar je zou daardoor vergeten dat de multiplayerervaring simpelweg goed is. Dit is een game die garant staat voor heel wat uren multiplayerplezier. Daarnaast heeft dit spel ook een avontuur voor in je eentje, maar die is iets minder sterk.

Lees hier de review

Scoor de game nu voor 29,99

Star Wars Battlefront 2 patch

Toffe Gamedeals: Forza Motorsport 7

Forza Motorsport 7 is samen met Gran Turismo Sport het beste dat je kunt scoren op racegebied. Wat ons betreft heeft Forza Motorsport 7 een streepje voor, omdat die game zoveel content en auto’s bevat dat je er na maanden spelen nog nieuwe dingen in ontdekt. Voor dit prijsje kun je de game eigenlijk niet laten liggen.

Lees hier de review

Scoor de game nu voor 29,99

Forza Motorsport 7

Toffe Gamedeals: Mafia 3

De laatste game uit dit mooie lijstje is Mafia 3, een game die alweer een tijd geleden uitkwam en wat dat betreft hier en daar wat verouderd aanvoelt. Maar laten we heel eerlijk zijn, voor minder dan een tientje heb je eigenlijk geen excuus meer om deze game niet in huis te halen.

Lees hier de review

Scoor de game nu voor 9,99

Mafia 3
Reageer op artikel:
Yes: Er zijn nu heel wat goede gamedeals van toffe games
Sluiten