Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 26 jul 2019

Gamemania heeft nu een top-inruilactie om een PS4 Pro te scoren

De PS4 Pro is wat ons betreft de meest voor de hand liggende spelcomputer om nu in huis te halen. Met de spelcomputer kun je je games in 4K afspelen met heerlijke HDR-effecten. Op die manier ziet alles er lekker uit. Maar wanneer je al een PlayStation 4 in huis hebt staan, dan kan ik me voorstellen dat het minder makkelijk is om die aan de kant te schuiven en een nieuwe console te halen. Daarom is deze inruilactie van de Gamemania zeer de moeite waard om naar te kijken.

Ruil je oude PS4 in voor een PS4 Pro

Met de actie kun je je oude PS4, Nintendo Switch en zelfs een oude PS4 Pro inruilen voor een gloednieuwe Pro. De actie loopt tot en met 5 augustus en als je er gebruik van wilt maken, dan moet je je spelcomputer met de juiste accessoires inleveren. De grap is dat je bij de actie een Pro inclusief een extra controller krijgt. Wanneer je je oude Pro inruilt met je standaard enkele controller, dan betaal je 49 euro er bij, maar dan krijg je dus een gloednieuwe spelcomputer en een extra controller. Het is een manier waarop je makkelijk je wellicht ietwat luide console voor een stille variant kunt halen en ook nog eens twee nieuwe controllers kunt scoren.

PS4 Pro

Het lijkt echter meer voor de hand te liggen dat je je oude PS4 ruilt voor een PS4 Pro. Wanneer je een PlayStation 4 hebt met een hardeschijf van 1TB dan betaal je 149 euro bij om een Pro in huis te halen. Daarbij maakt het niet uit welk model je PS4 is. En wanneer je nog een PS4 hebt met een hardeschijf van 500 GB dan betaal je 169 euro bij om een Pro te halen.

Mocht je gebruik willen maken van deze omruilactie van de PS4 Pro, dan kun je hier terecht op de pagina van Gamemania. Als je het verschil wilt weten tussen een PS4 Slim en een Pro-variant, dan raden we je aan dit artikel te bekijken.

Reageer op artikel:
Gamemania heeft nu een top-inruilactie om een PS4 Pro te scoren
Sluiten