Gamen en fit zijn door Death Stranding met een loopband te combineren

Gamers krijgen wel eens het vooroordeel dat ze lui zijn. De hele dag op de bank zitten en gamen terwijl ze frisdrank en chips naar binnen werken. Nou, deze groep gamers doet het anders. Zij besloten Death Stranding op een unieke manier te beleven.

Death Stranding is een game waarbij je voornamelijk rondloopt en rent terwijl je pakketjes bezorgd. Dat is soms al een behoorlijke uitdaging, maar wanneer je de game speelt door op een loopband rond te rennen, wordt het net wat lastiger.

Death Stranding op een loopband

En dat is precies hetgeen dat Youtuber Allen Pan heeft gedaan. Hij besloot dat het een goed idee was om zijn favoriete game te combineren met lichaamsbeweging. Zodoende ging hij aan de slag met zijn loopband en toverde hij die om tot een controller. Technisch gezien functioneert de loopband enkel als de linker analoge stick. Alle andere acties die je in de game kan maken, werken nog op dezelfde manier en je hebt de controller dus nog altijd nodig om Death Stranding te spelen. De complete video van hoe hij het in elkaar heeft gezet en hoe het uiteindelijk werkt, vind je hieronder.

Gezien Death Stranding een game is waarbij je enorm veel moet lopen, is het uitspelen van de game op deze manier waarschijnlijk een goede garantie dat je vele kilo’s afvalt. Ikzelf heb de game in zo’n veertig uur uitgespeeld. Hoewel je daarbij ook stukken hebt waarbij je gebruik maakt van voertuigen, denk ik dat je alsnog de helft doorbrengt met rondlopen en rennen. Nou, twintig uur op een loopband terwijl je behoorlijk intensief moet losgaan om er een beetje tempo in te halen, dat zet wel wat zoden aan de dijk.

Wil je weten wat wij van de game vinden? Dan hebben we hier onze uitgebreide review.

Reageer op artikel:
Gamen en fit zijn door Death Stranding met een loopband te combineren
Sluiten