David van Benthem
David van Benthem Gaming 16 mei 2020

Gamen op Android: deze 5 games zijn verslavend als de neten!

Groot fan van gaming, maar laat jij ze op je smartphone altijd liggen? Dan heb je deze 5 verslavende Android games nog nooit gespeeld.

Natuurlijk zijn we op dit platform vooral bekend met klassiekers als Angry Birds en Fruit Ninja. Toch heeft de Google Play Store meer dan alleen dat te bieden. Daarom 5 interessante games op een rij:

Call of Duty: Mobile

Deze nieuwe game van Blizzard uit 2019 bewijst het populariteit van gamen op je telefoon. De shooter is gratis te installeren op Android en er zijn allerlei verschillende multiplayer modi te ontdekken. Battle Royale kan hier anno 2020 natuurlijk niet bij ontbreken.

Belangrijk bij deze game, en veel gelijksoortige multiplayer games, is dat je minstens een degelijke telefoon hebt. Reken er namelijk maar op dat de games veeleisend zijn en dat je telefoon er warm van wordt.

Sky: Children of the Light

Als Indie jouw genre is, ben je met deze Android game aan het juiste adres. In deze game ga je niet alleen op een gaaf avontuur, maar geniet je ook van de verbazingwekkende artwork en de mooie muziek. Bij het spelen ontdek je continu nieuwe gebieden moet jij het licht terug de wereld in brengen. Durf jij de uitdaging aan?

Real Racing 3

Als je liever over de weg scheurt, is Real Racing 3 voor jou. De Android game van EA is gratis te downloaden in de Google Play Store. Bereik als eerste de finish met een prachtwagen van Ferrari, Lamborghini of Aston Martin op bijvoorbeeld Silverstone, de Hockenheimring of Le Mans.

Met allerlei events om te behalen, cross-platform multiplayer en veel manieren om te personaliseren is dit een van de beste racing games op Android. Aan de andere kant is de app niet perfect. Reclames en aanmoedigingen om in-app aankopen te doen maken de ervaring niet ideaal.

Animal Crossing: Pocket Camp

Ben je op de Nintendo Switch helemaal fan geworden van Animal Crossing: New Horizons? Op je Android telefoon is de game ook te bespelen! Pocket Camp is helaas bij lange na niet zo open of groot als de versie op de Switch. Toch heeft deze game ook veel gelijkenissen met New Horizons. Zo begin je bij een kampeerplek, waar je allerlei dingen aan kan toevoegen zodra je het spel ontdekt en nieuwe dingen tegenkomt. Met meer dan 1000 soorten meubels, 300 verschillende kledingstukken en een variatie aan mini-games raak je niet gauw uitgespeeld.

Online Soccer Manager

Jaag jij de bal maar wat graag de kruising in, maar gaat dat nu wat lastiger? Check dan Online Soccer Manager! Met de gratis app loods jij jouw favoriete team naar het kampioenschap. Of je nu aan het roer staat bij BV De Graafschap of FC Barcelona, jouw tactiek telt. Pas wel op, want de app is ontzettend verslavend.

Wist je al dat GTA 5 vanaf vandaag gratis te downloaden is? Nee? Klik dan op dit artikel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gamen op Android: deze 5 games zijn verslavend als de neten!
Sluiten