Woops: gameplay van Assassin’s Creed: Valhalla uitgelekt

Eén van de grootste games van dit jaar is zonder twijfel Assassin’s Creed: Valhalla. De game moet eind dit jaar uitkomen, nadat we vorig jaar geen nieuw deel uit de serie hebben ontvangen.

Tot nu toe hebben we van Assassin’s Creed: Valhalla enkel wat korte trailers en teasers gezien. Die zijn vooral cinematisch. Maar nu hebben we de eerste gelekte gameplay te pakken.

Gameplay van Assassin’s Creed: Valhalla

De grote vraag bij deze Assassin’s Creed: Valhalla-gameplay is hoe lang het op het internet aanwezig is. Het is een paar uur geleden geupload en het lijkt ons niet helemaal de bedoeling dat Ubisoft dit goedkeurt. Dus wat dat betreft is dit echt zo’n geval van bekijk de gameplay zelf voordat het te laat is. Met dertig minuten aan pure gameplay krijg je echter wel een goed beeld van wat de game ons straks gaat brengen.

Assassin’s Creed: Valhalla neemt ons mee naar de tijd van de Vikingen. Het is een game die zich zowel in delen van Engeland als in delen van Scandinavië afspeelt. Daarin ben jij een stoere viking-man of -vrouw. Met hem of haar mag je een groots avontuur beleven, waarbij verschillende elementen uit de gameserie weer terug gaan komen, zoals het bklimmen van gebouwen. Ook keert in de game de mogelijkheid terug om in een boot te gaan stappen en daarmee rond te varen. Iets dat sinds de release van Black Flag regelmatig in een nieuw deel komt te zitten.

De verwachting is dat we officieel meer van Assassin’s Creed: Valhalla gaan zien op de Ubisoft Forward digitale conferentie. Deze wordt gehouden op 12 juli. Naast deze game gaat de uitgever daarbij ook meer laten zien van andere titels, waaronder Watch Dogs: Legion. Wil je de game alvast scoren? Dan kun je hier terecht. Wil je meer lezen over gaming? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
Woops: gameplay van Assassin’s Creed: Valhalla uitgelekt
Sluiten