Godzijdank! Nieuwe gameplay-beelden Cyberpunk 2077 duiken op

Wellicht dat je hem al hebt gezien, want de Cyberpunk 2077-gameplay werd afgelopen vrijdag al gelanceerd. Maar mocht je hem gemist hebben of nog nooit van de game hebben gehoord, dan kun je je nu opmaken voor een kwartier aan beelden van de game.

Cyberpunk 2077 gameplay

Hoewel het maar een kwartiertje is, komt er echt enorm veel naar voren. Het is zo’n video waarbij je eigenlijk de hele tijd moet kijken om niks te missen. Zo krijg je te zien hoe je je eigen personage maakt, welke keuzes beschikbaar zijn wanneer je je personage sterker wilt maken, wat voor gameplay je kunt verwachten en natuurlijk hoe de game er uit ziet. Kortom, een video om even lekker voor te gaan zitten en het allemaal op je in laten werken. Bekijk de video hieronder.

De video van Cyberpunk 2077 geeft ons nog meer het gevoel dat dit echt één van de betere games van 2020 gaat worden. Het is overigens de game van de ontwikkelaar die eerder verantwoordelijk was voor het uitstekende The Witcher 3. Cyberpunk 2077 is een RPG die zich afspeelt in een grote open wereld en waarbij je als speler de vrijheid hebt om bepaalde dingen op je eigen manier in te vullen. Daarbij ga jij aan de slag als V, een personage die je helemaal zelf kunt inrichten. Met hem of haar ga je op avontuur en leer je verschillende vaardigheden. Je kunt gebruik maken van een zwaard om een vijand af te maken, maar je kunt je ook specialiseren als een sniper. Kortom, een game met veel vrijheid en een verhaal dat de potentie heeft om heel boeiend te zijn.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077 (Afbeelding: CD Projekt)

De verwachtingen van Cyberpunk 2077 zijn torenhoog, maar ik heb er het vertrouwen in dat CD Projekt Red aan die verwachtingen kan voldoen. Alles in de game lijkt te kloppen en het stijltje is enorm tof. Ik kan echt niet wachten om met de game aan de slag te gaan en te ontdekken hoeveel vrijheid je hebt. De game komt op 16 april uit en is dan beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Godzijdank! Nieuwe gameplay-beelden Cyberpunk 2077 duiken op
Sluiten