Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 19 jul 2019

FIFA 20: eerste gameplay-trailer is officieel een feit!

Zonder te overdrijven is vaak de belangrijkste game van het jaar de nieuwe FIFA. FIFA 19 was een fijn nieuw deel in de serie, maar dat is al weer verleden tijd. We kijken nu uit naar wat de toekomst ons brengt en dan is het fijn om te weten dat we nu de eerste gameplay-beelden van FIFA 20 hebben. En dan hebben we het niet over de trailer die destijds de nieuwe modus Volta Football liet zien (de straatvoetbal-modus van de game). Nee, het gaat om echte beelden van de groene grasmat.

FIFA 20 gameplay-beelden

Met de eerste trailer wil ontwikkelaar Electronic Arts benadrukken wat er allemaal nieuw en verbeterd is in FIFA 20. Zo heb je bij dode spelmomenten nu meer vrijheid om de bal te nemen zoals je dat wilt doen. Dat betekent niet dat je gelijk elke vrije trap er zo maar inschiet, maar dat het gewoon net iets minder willekeurig is.

Wanneer je met de bal gaat dribbelen, dan kun je nu gebruik maken van Strafe Dribbling, waardoor je dankzij snelheid of skills je tegenstander op het verkeerde been kan zetten. Zo’n succesvolle actie kan het verschil zijn tussen winst en verlies in een potje. En wanneer je alleen voor de keeper staat, dan zorgt composed finishing er voor dat je iets beheerster de bal in het netje kunt plaatsen. Tegelijkertijd geef je dan ook de keeper de kans om goed te reageren.

FIFA 20

Op het gebeid van verdediging wordt in FIFA 20 een beter systeem geïmplementeerd, waarbij computergestuurde tegenstanders beter zullen reageren op de acties die de speler maakt. Op die manier heb je minder vaak de discussie met een vriend voer dat het niet eerlijk is dat het mannetje dat jij niet was hele rare dingen deed.

FIFA 20 verschijnt op 27 september en is dan beschikbaar voor zo’n beetje elk platform. Wil je meer lezen over gaming? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
FIFA 20: eerste gameplay-trailer is officieel een feit!
Sluiten