Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 20 aug 2019

Marvel’s Avengers: check de eerste twintig minuten aan gameplay

Marvel’s Avengers is een game die gemaakt wordt door de teams die eerder verantwoordelijk waren voor games uit de Deus Ex- en de Tomb Raider-reeks. Het is zodoende een game met veel potentie en slagkracht. Op de E3 van dit jaar werd de game onthuld, waarna er een uitgebreidere gameplay-presentatie achter gesloten deuren werd gegeven. Toen werd al gezegd dat de echte gameplay-onthulling tijdens de Gamescom naar buiten zou worden gebracht. Maar tijdens de ComicCon lekte er al beelden, die overigens gekgenoeg nog altijd beschikbaar zijn. Maar nu hebben we de echt goede 4K-kwaliteit te pakken.

Bijna twintig minuten aan Marvel’s Avengers-beelden

Marvel’s Avengers is een game die gebaseerd is op de Comics en zodoende losstaat van de films. Dat betekent dat de personages er iets anders uitzien dan dat je van de films gewend bent en ook zijn ze uiteraard voorzien van andere stemmen. Dat is even wennen, maar wanneer de game uitkomt, is het alweer een tijdje geleden dat we de laatste Avengers-film in de bioscoop hebben gezien. Hopelijk komt het dan beter over.

Marvel's Avengers
Marvel’s Avengers Bron: Square Enix

In de Marvel’s Avengers beelden zien we het begin van de game. Op deze zogenaamde A-Day worden de Avengers in het zonnetje gezet, maar daar gaat het eigenlijk mis. Voordat je het weet staat de stad San Francisco in vuur en vlam en gaat het van kwaad naar erger. Bekijk de gameplaybeelden hieronder.

Zoals je in de beelden kunt zien, is het in Marvel’s Avengers mogelijk om met de verschillende superhelden te gaan spelen. Dat betekent dat je kunt strijden met Iron Man, Hulk, Captain America, Black Widow en Thor. Of je daarbij telkens op een vaste plek met een vast personage kunt losgaan, dat is nog niet bekend. De game verschijnt op 15 mei en is dan beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Reageer op artikel:
Marvel’s Avengers: check de eerste twintig minuten aan gameplay
Sluiten