Check hier de eerste gameplay van NBA 2K20

De NBA 2K-serie laat al heel wat jaartjes zien dat het een uitstekende basketball-game is. Het gekke aan de reeks is alleen dat het vaak heel erg lang duurt voordat we er daadwerkelijk wat van zien. De game NBA 2K20 komt volgende maand al uit, maar eigenlijk weten we nog helemaal niks van de inhoud. Gelukkig smaakt de eerste gameplaytrailer wel naar meer.

De vele superduo’s in NBA 2K20

Het aankomende NBA-seizoen belooft erg spannend te worden. Vorig jaar dacht iedereen dat de Golden State Warriors wel zouden winnen. En zonder de blessures was de kans groot dat ze beter voor de dag waren gekomen tegenover de Toronto Raptors. Maar mede dankzij het verlies en de daarop volgende free agency is de NBA een stuk boeiender geworden. Bij vele verschillende teams zijn zogenaamde superduo’s ontstaan. Denk daarbij aan de LA Clippers met Kahwi Leonard en Paul George, de LA Lakers met LeBron James en Anthony Davis, de Brooklyn Nets met Kevin Durant en Kyrie Irving, de Houston Rockets met James Harden en Russel Westbrook. En natuurlijk heb je nog altijd de Golden State Warriors met de Splash Bros Stephen Curry en Klay Thompson. De verschillende superduo’s spelen een belangrijke rol in de nieuwe NBA 2K20 trailer, welke je hieronder kunt bekijken.

Op 6 september verschijnt NBA 2K20, welke uitkomt op de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Voordat het echter zover is, komt er eerst nog een uitgebreide demo op 21 augustus. In die demo krijg je een voorproefje op de MyCareer. Daarin maak je je eigen personage aan en bouw je daar een carrière mee op. Wat je daarbij dit jaar precies gaat doen, dat is nog de vraag. Zoals gezegd weten we nog echt heel erg weinig van de game. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Check hier de eerste gameplay van NBA 2K20
Sluiten