Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 19 aug 2019

EA toont de eerste gameplay voor Need for Speed Heat

Need for Speed Heat is de nieuwe grote game in de Need for Speed-serie. De game neemt je mee naar het fictieve Palm City, wat wat wegheeft van een stad die zomaar in de Amerikaanse Staat Florida had kunnen liggen. Het is een game die net als de andere delen van de serie draait om snelle auto’s die er ook nog eens mooi uitzien. Overdag doet je als speler daarbij mee met verschillende races, terwijl je in de nacht lekker underground kunt gaan racen, maar daarbij wel rekening moet houden met de politie. De game is al een paar dagen geleden aangekondigd, maar dat was een teaser. Nu hebben we de eerste gameplaytrailer, die wat meer laat zien.

Need for Speed Heat gameplay

In de gameplaytrailer zien we een aantal verschillende elementen die in Need for Speed Heat gaan zitten. Afgaande op die trailer lijkt het er op dat de game echt uit twee werelden bestaat. In de gewone races verdien je geld door goed te presteren en in de nachtraces draait het allemaal om reputatie. Wanneer je het bont maakt in de nachtmodus, dan zal de politie alles op alles zetten om je te stoppen. Zo krijg je bijvoorbeeld helikopters en speciale wagens die het op je gemunt hebben. Bekijk de trailer hieronder.

Met het geld dat je verdient kun je vervolgens in je garage alles flink gaan pimpen en je wagen er nog mooier uit laten zien. De mogelijkheden daarbij zijn behoorlijk groot en je kunt uiteraard een flinke achtervleugel op je wagen plaatsen om zo het gevoel te hebben dat je een stuk sneller gaat. Of wat nieuwe velgen onder je wagen in Need for Speed Heat gooien.

Need for Speed Heat
Need for Speed Heat Bron: Electronic Arts

Need for Speed Heat moet ergens in november gaan verschijnen. Wanneer precies, dat is nog niet bekend. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
EA toont de eerste gameplay voor Need for Speed Heat
Sluiten