Jelle van Es
Jelle van Es Games 17 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Bekijk nu de eerste gameplay van de nieuwe Borderlands 3-uitbreiding

In september 2019 verscheen Borderlands 3. De basis van de game was behoorlijk groot en zorgde er voor dat je vele uren met de game kon doorbrengen. Vervolgens kregen we eind 2019 de eerste grote uitbreiding en kunnen we deze maand met de tweede aan de slag.

Het gaat om Borderlands 3: Guns, Love and Tentacles. Op 26 maart kun je met de uitbreiding aan de slag en om alvast in de juiste stemming te komen, heeft uitgever 2K Games de eerste gameplay van de uitbreiding vrijgegeven.

Borderlands 3: Guns, Love and Tentacles gameplay

En gelukkig gaat het deze keer om pure gameplay. Het zijn de eerste twaalf minuten van Borderlands 3: Guns, Love and Tentacles, waarbij de speler is uitgenodigd om de huwelijksvoltrekking van Sir Alistair Hammerlock en Wainwright Jakobs bij te wonen. Zij besloten dat het een goed idee was om dat te houden op de ijsplaneet van Xylourgos. Maar op het moment dat je daar aankomt, is er geen spoor van de geliefdes en zit er niks anders op dan te gaan zoeken. En al snel merk je daarbij dat de planeet gevuld zit met vele gevaarlijke wezens. Bekijk de gameplay hieronder.

Met de komst van Borderlands 3: Guns, Love and Tentacles zien we ook de terugkeer van een oude bekende in de vorm van Gaige. Zij was een speelbaar personage in Borderlands 2, maar is nu in de uitbreiding ingehuurd als een wedding planner. Zij wordt bijgestaan door haar trouwe robot Deathtrap en zullen zodoende een belangrijke rol gaan spelen in het verleden. Daarnaast kun je in de uitbreiding rekenen op heel wat nieuwe gear, waaronder nieuwe legendarische wapens. Ook zijn er diverse nieuwe mogelijkheden om jouw personage van een skin te voorzien en kun je rekenen op heel wat nieuwe baasgevechten. Borderlands 3: Guns, Love and Tentacles is gratis wanneer je de Season Pass van de game hebt. Heb je de game nog niet? Scoor hem dan hier. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Bekijk nu de eerste gameplay van de nieuwe Borderlands 3-uitbreiding
Sluiten