Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 8 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Bekijk de eerste gameplay van Star Wars Jedi: Fallen Order

Tijdens de EA Play, die wordt gehouden aan de vooravond van de E3, heeft Electronic Arts de eerste gameplay van Star Wars Jedi: Fallen Order getoond. Dat is de grote nieuwe singleplayergame die gemaakt wordt door Respawn Entertainment. De game komt later dit jaar uit.

Star Wars Jedi: Fallen Order Gameplay

In tegenstelling tot veel andere games, werd er van te voren nog niks gelekt van Star Wars Jedi: Fallen Order. Wat dat betreft was men beter dan bij vele uitgevers. Star Wars Jedi: Fallen Order speelt zich af na de gebeurtenissen van Star Wars Episode 3. In de gameplay-trailer zien we het hoofdpersonage in ongeveer drie uur van de game. Hij heeft al wat vaardigheden, maar is nog geen volledige Jedi. Bekijk de gameplay hieronder.

In de gameplay hebben we meerdere interessante elementen gezien. Ten eerste valt de droid op die het hoofdpersonage op zijn rug heeft. Het kleine robotje beweegt redelijk snel en kan je op verschillende manieren bij staan. Verder blijkt je lightsaber ideaal te zijn om donkere ruimtes te verlichten, naast dat je er ook kogels mee kunt afweren. Die lightsaber kun je verder als een boomerang op de vijand gooien als je geen zin hebt om er mee te meppen. Door vijanden te verslaan verdien je experiencepunten, kun je in level omhoog gaan en nieuw vaardigheden vrijspelen.

En natuurlijk heb je als Jedi ook de beschikking over de Force om vijanden uit te schakelen of voorbij obstakels te komen. En je hebt een handige slowmotion achtige modus waarmee je de tijd kunt vertragen. Ook vond ik de muziek opvallend goed klinken en gaf het nog meer het gevoel dat je je in Star Wars-games zat. En het feit dat het een lekkere lange gameplayvideo is, geef je ook wat vertrouwen dat het goed komt met de game.

Star Wars Jedi: Fallen Order staat gepland voor 15 november en verschijnt dan op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Bekijk de eerste gameplay van Star Wars Jedi: Fallen Order
Sluiten