Gaming 14 apr 2019 Ilona Braam

Check de eerste echte gameplay beelden van Star Wars: Vader Immortal

We kennen Star Wars natuurlijk van de verschillende films, maar door de jaren heen zijn er ook behoorlijk wat games rondom de saga uitgebracht. En over een tijdje komt Lucasfilm’s ILMxLAB met Vader Immortal: A Star Wars VR Series – Episode One. Zoals de naam al aangeeft wordt dat een virtual reality spel en onlangs mochten we eindelijk genieten van echte gameplay beelden in de nieuwe trailer.

Smokkelaar vs. Darth Vader

De trailer werd onthuld tijdens de laatste Star Wars Celebration en geeft ons een klein voorproefje van wat we kunnen verwachten van het spel. In Vader Immortal neem je als speler de rol aan van een smokkelaar, die in de buurt van Mustafar terecht komt. Daar belandt je in één of ander conflict met niemand minder dan Darth Vader. Hoe dat conflict precies in elkaar zit is nog niet helemaal duidelijk, maar het lijkt er wel op dat je als smokkelaar aan de slag mag met een lightsaber en het misschien zelfs opneemt tegen Vader met je lichtgevende zwaard.

Star Wars Vader Immortal

Lightsaber Dojo modus

Tijdens dit alles word je bijgestaan door de droid ZOE3, waar Maya Rudolph haar stem voor heeft geleend. Darth Vader zelf wordt ingesproken door Scott Lawrence, die al eerder de rol van Vader op zich heeft genomen in verschillende games. Het verhaal voor de game is geschreven door David S. Goyer en het is de bedoeling dat er in totaal drie episodes komen. Afgezien van het hoofdspel zou er ook nog een Lightsaber Dojo modus zijn om zonder verhaallijn met je lightsaber te spelen.

Tijdens de Star Wars Celebration kregen we meteen ook de teaser trailer te zien van de aankomende Star Wars film The Rise of Skywalker. Zoals altijd roept de teaser meer vragen op dan hij beantwoordt, maar wat we in ieder geval weten is dat Emperor Palpatine weer een rol gaat spelen in het geheel.

The Verge

Reageer op artikel:
Check de eerste echte gameplay beelden van Star Wars: Vader Immortal
Sluiten