Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 25 juni 2020

Veel nieuwe gameplay en verhaal van Marvel’s Avengers getoond

Een nieuwe film met de diverse superhelden van het Marvel-universum in de hoofdrol zit er voorlopig niet in. Maar op 4 september kun je wel via een game met je favoriete superhelden aan de slag gaan in Marvel’s Avengers.

Die game staat gepland voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Marvel’s Avengers krijgt later ook nog een upgrade naar de PlayStation 5 en Xbox Series X. En via een serie aan videos weten we nu meer hoe de game er uit komt te zien.

Gameplay en meer van Marvel’s Avengers

Gisteravond werd er de zogenaamde Marvel’s Avengers War Table-stream gehouden. Daarin werd veel getoond van de game, waarbij de diverse elementen vervolgens in handige trailers beschikbaar werden gesteld. Laten we voor het gemak beginnen met de nieuwe Story trailer van de game. Daarin wordt duidelijk wie het grote gevaar vormt in de game. Bekijk de trailer hieronder.

Maar er werd ook nieuwe gameplay getoond van Marvel’s Avengers. Het gaat om een missie waarbij je aan de slag gaat met Thor en het opneemt tegen een lading aan vijanden, met een grote robot als duidelijke gevaarlijke vijand. Opvallend aan deze gameplay is de combinatie tussen de actie en het verhaal dat zich ontvouwt. De verschillende helden in de game zijn behoorlijk met elkaar in gesprek, waardoor het geheel levendig overkomt.

Tot slot hebben we nog een derde Marvel’s Avengers-trailer. Deze toont de coöperatieve War Zones-missies. Deze kun je met vier spelers tegelijkertijd spelen. Mocht je geen vrienden hebben die de game ook hebben: geen nood. Je kunt de missies ook in je eentje spelen. De andere personages in de game worden dan door de computer bestuurd. Die werken wellicht niet zogoed als echte mensen, maar het is wel fijn dat de optie er is. Bekijk de video hieronder.

Mocht je de game willen pre-orderen, dan kan dat hier.

Reageer op artikel:
Veel nieuwe gameplay en verhaal van Marvel’s Avengers getoond
Sluiten