Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 10 januari 2020

Gamer speelt Call of Duty: Modern Warfare met DK Bongos

Vandaag de dag zijn er gamers in Call of Duty: Modern Warfare die de game op de spelcomputer spelen en klagen dat zij gematcht worden met pc-spelers. Dat zou een oneerlijk voordeel zijn. Deze gamer maakt het zichzelf lastiger door de game te spelen met de Donkey Kong Bongos.

Deze controller stamt uit de tijd van de GameCube en moest je op trommelen om een platform game te spelen. Nu is er een creatieveling die er voor heeft gezorgd dat de DK Bongos op de pc werken en dat hij die controller gebruikt om Call of Duty: Modern Warfare te spelen. En hij maakt nog kills ook!

Call of Duty: Modern Warfare met een speciale controller

Om de game met de controller te kunnen spelen, heeft hij wat aanpassingen en tegelijkertijd ook wat concessies moeten doen. Hij gebruikt de linker trommel om rond te lopen. De rechter trommel wordt vervolgens gebruikt om te richten. En wanneer hij wilt schieten, dan moet hij gebruik maken van de startknop. Vooral omdat er niet echt een beter alternatief is. Dat betekent dus dat het erg lastig is om tegelijkertijd te richten, lopen en schieten. en toch lukt het deze vent om een paar kills te maken, zoals je in de onderstaande video kunt zien.

Een grappige bijkomstigheid is dat hij moet klappen om zijn granaat te pakken in Call of Duty: Modern Warfare. En daarna nog een keer klappen om hem te gooien. Als je dan te laat klapt, dan ontploft de granaat in je hand en kun je weer opnieuw beginnen. Tegelijkertijd zijn er ook een hoop dingen die hij niet kan. Zo is het niet mogelijk om van wapen te wisselen of in te zoomen. Op die manier moet hij dus constant met hipfire kills maken. Een typisch geval van zeker niet thuis proberen, maar wel leuk om te zien.

Heb je Call of Duty: Modern Warfare nog niet? Dan kun je hem hier scoren. En wanneer je meer wilt lezen over de game, dan hebben we hier een overzicht.

Reageer op artikel:
Gamer speelt Call of Duty: Modern Warfare met DK Bongos
Sluiten