Gamer vestigt nieuw record door 572 uur te streamen

Het is vandaag de dag de gewoonste zaak van de wereld om te kijken naar hoe andere mensen gamen. Via streams op Twitch en Youtube zie je dan hoe je een bepaald level moet voltooien, of laat je je inspireren door bepaalde prestaties. In die laatste categorie hebben we een gamer die een nieuw wereldrecord heeft gevestigd.

Het gaat om Andrew Bodine, die op Twitter de nickname GiantWaffle gebruikt. Hij besloot om in november zich aan record te wagen. Dat record stond op 569 uur. Om dat te verbreken, mocht de beste man wel elke dag vijf uur slaap pakken, om op die manier niet helemaal door te draaien.

Gamer pakt record streamen

Voordat deze gamer echter begon met het record, heeft hij zich eerst goed voorbereid. Drie maanden voordat hij losging, heeft hij zijn slaapritme aangepast, zodat hij gewend was aan de korte nachten en toch genoeg energie had om enigszins normaal te functioneren. En uiteindelijk heeft hij het dus voor elkaar gekregen. In zijn record heeft hij de hele maand november gestreamd. Op die manier komt hij uit op een totaal van iets meer dan 572 uur. Dat heeft hem naast het record ook meer dan 10.000 nieuwe geabonneerden opgeleverd, waardoor hij in de toekomst een extra centje met reclame-inkomsten kan gaan verdienen op het platform.

Tijdens zijn recordpoging heeft hij verschillende leuke games kunnen spelen, wat het streamen net iets dragelijker maakt. Zo heeft hij Death Stranding volledig uitgespeeld, is hij losgegaan met een fijne game als Red Dead Redemption 2, heeft hij op de Nintendo Switch onder andere Luigi’s Mansion 3 voltooid en ook nog games die je oneindig kunt spelen zoals Rocket League en Rainbow Six Siege. En nu kan de beste gamer een mooie winterslaap houden. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Gamer vestigt nieuw record door 572 uur te streamen
Sluiten