Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 16 apr 2018

De gamereleases van week 16: God of War, Yakuza 6 en meer!

Afgelopen week heb je van ons geen handig game overzicht gekregen. Dat heeft alles te maken met het feit dat er simpelweg niks was om een beetje enthousiast van te worden. Ook deze week hebben we qua releases geen vetpot. Er zijn slechts twee games die het noemen waard zijn. Maar dat zijn gelukkig dan wel twee absolute must-haves: Yakuza 6 en God of War. Dit zijn de gamereleases van week 16.

Gamereleases van week 16: Yakuza 6

We beginnen daarbij met Yakuza 6. Een game die echt al heel lang geleden uit is gekomen in Japan, maar sinds deze week eindelijk zijn weg naar het Westen heeft gevonden. De game draait andermaal om Kiryu Kazuma, die een normaal leven buiten de Japanse maffia probeert op te bouwen.

Helaas voor hem lukt dat niet. Aan het begin van de game komt hij er achter dat zijn pleegdochter een ernstig ongeluk heeft gehad en komt hij er ook nog eens achter dat zij een zoontje heeft.

Het is een begin van een groot mysterie, dat je meeneemt op een boeiende reis. Tussen het serieuze werk door is er ook genoeg ruimte voor diverse geinige minigames, waardoor dit een game is die je niet wilt missen. Lees voor het gemak maar onze uitgebreide review.

Yakuza 6 is vanaf 17 april beschikbaar en is verkrijgbaar op de PlayStation 4.

Yakuza 6

Gamereleases van week 16: God of War

Toch is er deze week maar één game de absolute koning. Of misschien is het wel de God. Deze week kunnen we namelijk eindelijk aan de slag met God of War. De game werd bijna twee jaar geleden voor het eerst getoond en sindsdien kijken we er echt met smacht naar uit.

Het is een iets andere God of War dan dat je van de serie gewend bent. Je gaat aan de slag met een oudere Kratos die zich in gebieden bevindt die geïnspireerd zijn op de Noorse Mythologie. Bovendien staat hij er niet alleen voor.

Hij maakt een reis mee met zijn zoontje Artreus. Kratis is hierdoor iets menselijker in vergelijking met zijn voorgaande avonturen, terwijl er tegelijkertijd nog genoeg actie is. Als je een PlayStation 4 hebt, dan moet je deze game simpelweg in huis halen. Vlak voor de release zullen we met de uitgebreide review komen.

God of War is vanaf 20 april beschikbaar en is verkrijgbaar op de PlayStation 4.

gamereleases van week 16

Dat zijn de belangrijkste games van deze week. Het is dus niet heel veel, maar als je een PlayStation 4 hebt, dan zijn dit games die je heel lang zoet houden.

Reageer op artikel:
De gamereleases van week 16: God of War, Yakuza 6 en meer!
Sluiten