Gamereleases van week 28 met Octopath Traveler en meer

Jelle van Es 9 jul 2018 Gaming

Vorige week sloegen we het wekelijkse overzicht even over. En dat had een goede reden. Er was namelijk nauwelijks iets om echt enthousiast over te worden. Gelukkige hadden we die week daarvoor genoeg boeiende titels. Deze week hebben we drie games die de moeite waard zijn om te noemen. Daarbij valt op dat Nintendo weer twee games uitgeeft die dik de moeite waard zijn en niet echt lijkt te doen aan de zomerdroogte. En gelukkig maar.Dit zijn de gamereleases van week 28

Gamereleases van week 28: Octopath Traveler

We beginnen de week met Octopath Traveler, die gemaakt is door Square Enix. De game is simpelweg een ode aan de goede oude tijd van de RPG’s zoals die op de Super Nintendo verschenen. Je zou Octopath Traveler kunnen zien als een soort Final Fantasy VI, maar dan met wat strakkere graphics en gesprekken die meer dan eens voorzien zijn van stemmen, waardoor alles wat meer tot zijn recht komt. Het is een game waarbij je aan de slag gaat met verschillende hoofdpersonages en via hun achtergrondverhalen langzaam maar zeker bij elkaar komen.

Octopath Traveler is vanaf 13 juli verkrijgbaar en verschijnt op de Nintendo Switch.

gamerelease van week 28

Gamereleases van week 28: Captain Toad: Treasure Tracker

Captain Toad: Treasure Tracker is de tweede grote game die je op de Nintendo Switch kunt beleven. Waar Octopath Traveler een game is die exclusief is gemaakt voor de Nintendo Switch, daar verscheen Captain Toad: Treasure Tracker eerder al op de Nintendo Wii U. Als je hem daar destijds op hebt gemist, dan is dit alsnog je kans om hem te gaan spelen. Het is een mix tussen een platform- en een puzzelspel, waarbij je met Toad in verschillende levels op zoek gaat naar schatten.

Captain Toad: Treasure Tracker is vanaf 13 juli verkrijgbaar en verschijnt op de Nintendo Switch en de Nintendo 3DS.

gamereleases van week 28

Gamereleases van week 28: Shining Resonance Refrain

Shining Resonance Refrain is de laatste interessante game van deze week. Net als bij Octopath Traveler is dit een Japanse RPG. De game kwam een paar jaar geleden al uit op de PlayStation 3, maar die versie werd nooit in het Westen uitgebracht, waardoor we hem destijds gemist hebben. Het gaat in de game om zwaardvechter Yuma die samen met zijn vrienden de strijd aanbindt met het keizerrijk. In de game kun je aan de slag met real-time gevechten en kun je je relaties met de andere personages gaandeweg verbeteren.

Shining Resonance Refrain is vanaf 13 juli beschikbaar en verschijnt dan op de PlayStation 4, Xbox One, pc en Nintendo Switch.

gamerelease van week 28

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan zeker onze handige overzichtspagina hier.

Reageer op artikel:
Gamereleases van week 28 met Octopath Traveler en meer
Sluiten