Gamereleases van week 36: Spider-man, Dragon Quest en meer!

Vorige week riepen we dat dat het gameseizoen was begonnen. En deze week gaat die trein lekker verder. Verwacht deze week veel reviews op de website. We hebben onder andere reviews van Warhammer, PES 2019, Dragon Quest XI, Divinity Original Sin 2 en Yakuza Kiwami 2 in de planning staan, maar daar komt nog veel meer bij. Denk maar aan de review van Spider-Man. Maar eerst zetten we op een rij wat er deze week uitkomt met het gamereleases van week 36 overzicht.

Gamereleases van week 36: Dragon Quest XI

Eén van de games waar je deze week een review van kunt verwachten is die van Dragon Quest XI. De Dragon Quest-reeks is en blijft mateloos populair in Japan. Met dit elfde deel uit de hoofdserie hoopt de ontwikkelaar en uitgever dat de game ook in het Westen aanslaat. Het maakt in elk geval gebruik van mooie graphics en het belooft een groot avontuur te worden.

Dragon Quest XI is vanaf 4 september beschikbaar en verschijnt dan op de PlayStation 4.

Dragon Quest XI

Gamereleases van week 36: Destiny 2 Forsaken

Een andere grote release is die van Destiny 2 Forsaken. Het is één van de grotere uitbreidingen op Destiny 2. De basis van de game blijft natuurlijk hetzelfde, met veel knallen en loot scoren, maar in Forsaken doe je dat voornamelijk op een andere locatie. In het verhaal ga je achter de moordenaars van Clayde-6 aan en kom je onderweg verschillende uitdagingen tegen. Naast nieuwe vijanden en locaties is er ook nieuwe loot, een aantal nieuwe superkrachten en meer.

Destiny 2 Forsaken is vanaf 4 september beschikbaar en verschijnt dan op de PlayStation 4, pc en Xbox One.

Gamereleases van week 36: Zone Of The Enders: The 2nd Runner – MARS

Zone of the Enders is één van de grotere gameseries die ontwikkelaar Hideo Kojima naast de befaamde Metal Gear-reeks heeft gemaakt. Zone of the Enders: The 2nd Runner verscheen oorspronkelijk op de PlayStation 2, kreeg destijds op de PlayStation 3 al een remaster en is nu terug met MARS achter de naam. Naast het feit dat de game in 4K te spelen is, is het ook een titel die je de optie geeft om hem in VR te spelen.

Zone Of The Enders: The 2nd Runner – MARS is vanaf 6 september beschikbaar en verschijnt dan op de PlayStation 4 en pc.

Gamereleases van week 36: Marvel’s Spider-Man

De grootste game van deze week is zonder twijfel Marvel’s Spider-Man. Het is een game die een paar jaar in ontwikkeling is geweest bij ontwikkelaar Insomniac, welke je weer kent van de Ratchet & Clank serie. Spider-Man geeft je een grote open omgeving in de vorm van New York waar je een groots verhaal beleeft en tegelijkertijd de vrijheid hebt om alles in de stad te ontdekken. De game maakt gebruik van een tof vechtsysteem en ziet er heerlijk uit. Kortom, alle ingrediënten voor een absolute topgame.

Marvel’s Spider-Man is vanaf 7 september beschikbaar en verschijnt op de PlayStation 4.

Dat zijn de belangrijkste releases van deze week. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan onze overzichtspagina hier.

Reageer op artikel:
Gamereleases van week 36: Spider-man, Dragon Quest en meer!
Sluiten