Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 10 sep 2018

Gamereleases van week 37: NBA 2K19, Shadow of the Tomb Raider en meer!

Vorige week hadden we een absolute topweek, met Spider-Man als het duidelijke hoogtepunt. Deze week wordt het er gelukkig niet rustiger op. Andermaal hebben we een aantal titels om van te smullen. Wat te denken van Shadow of the Tomb Raider en NBA 2K19? Dit is het gamereleases van week 37-overzicht.

Gamereleases van week 37: Shadow of the Tomb Raider

De belangrijkste game van deze week is zonder twijfel Shadow of the Tomb Raider. In 2013 zagen we met Tomb Raider een reboot van de serie. Daarin schitterde een jonge Lara Croft. Dit is het laatste deel van die trilogie. De game neemt je mee naar Zuid-Amerika waar je het andermaal de stok krijgt met de mensen van Trinity. Ook is de gameplay bestaande uit knallen, klimmen en klauteren en puzzels oplossen terug.

Shadow of the Tomb Raider verschijnt op 14 september en is dan beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Gamereleases van week 36

Gamereleases van week 37: NBA 2K19

De tweede grote release van deze week is NBA 2K19. In deze nieuwe basketbal-game kun je van alles en nog wat doen. In de MyCareer-modus is het mogelijk een eigen personage aan te maken en daarmee proberen jezelf in de NBA te spelen. Daarnaast is er MyTeam, waar je je eigen droomteam kunt samenstellen. En dan heb je nog modi waarbij je een competitie gaat spelen en daarbij er voor moet zorgen dat je team goed presteert. Kortom, genoeg te doen in een game die bovendien erg fijn speelt.

NBA 2K19 verschijnt op 11 september en is dan beschikbaar voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

NBA 2K19

Gamereleases van week 37: Bastion

Naast de twee grote releases van deze week, krijg we ook twee toffe indiegames op de Nintendo Switch. De eerste game is Bastion, die in 2011 verscheen en inmiddels op zo’n beetje elk platform beschikbaar is. Het is een actie-RPG waarbij het verhaal wordt verteld terwijl je rondloopt en progressie boekt. En dat alles in een toffe visuele stijl. Mocht je hem nog niet eerder gespeeld hebben: de game is vandaag de dag nog altijd de moeite waard.

Bastion is vanaf 13 september beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Gamereleases van week 37: Wasteland 2

De andere toffe indie-release voor de Nintendo Switch is de game Wasteland 2. De eerste Wasteland was de voorloper van de Fallout-reeks en dit vervolg kwam er na een succesvolle Kickstarter-campagne. Wasteland 2 neemt je mee naar een wereld die dankzij een nucleaire oorlog behoorlijk kapot is. Jij kruipt in de huid van een Ranger en krijgt de opdracht om het kwaad te bestrijden en de burgers te helpen waar het kan. Het is een RPG waarbij jouw keuzes gevolgen hebben.

Wasteland 2 is vanaf 13 september beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Dat zijn de belangrijkste releases van deze week. Wil je weten wat er nu uit is? Bekijk dan het overzicht van vorige week.

Reageer op artikel:
Gamereleases van week 37: NBA 2K19, Shadow of the Tomb Raider en meer!
Sluiten