Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 25 jun 2018

Gamereleases van week 26 met The Crew 2, Wolfenstein en Crash Bandicoot

Juni is een rustige maand. De afgelopen weken ging het in gamesland voornamelijk om de E3 en de verschillende aankondigingen die daar zijn gedaan. Daardoor waren er niet veel releases. Gek genoeg komt daar deze week verandering in. Bij de gamereleases van week 26 zien we opeens vier titels die op papier echt de moeite waard zijn. Tijd dus voor het wekelijkse overzicht.

Gamereleases van week 26: The Crew 2

Op papier is The Crew 2 de belangrijkste release van deze week. Het betreft een racegame waarbij je de complete Verenigde Staten hebt om door heen te scheuren. Het grote verschil ten op zichte van het eerste deel is dat je daarbij ook gebruik kunt maken van boten en vliegtuigen. Een andere verbetering is dat je van het begin af aan kunt bepalen waar je wilt gaan racen. Je hoeft dus niet eerst van alles en nog wat vrij te spelen om bij een bepaald gebied te komen.

The Crew 2 verschijnt op de Xbox One, PlayStation 4 en pc en is vanaf 29 juni te koop.

Gamereleases van week 26

Gamereleases van week 26: Wolfenstein II: The New Colossus

Voor de Nintendo Switch krijgen we deze week één van de best games die in 2017 verscheen: Wolfenstein II: The New Colossus. Het is een fijne shooter die je meeneemt naar een alternatief verleden, waarin de Nazi’s de Tweede Wereldoorlog hebben gewonnen. Deze keer reis je af naar de Verenigde Staten om daar met ze te vechten vanuit het verzet. De grote vraag is natuurlijk in hoeverre deze game een beetje lekker werkt op de Nintendo Switch.

Wolfenstein II: The New Colossus verschijnt op de Nintendo Switch en is vanaf 29 juni te koop.

Wolfenstein 2 The New Colossus

Gamereleases van week 26: Crash Bandicoot N Sane Trilogy

Net als bij Wolfenstein II zagen we Crash Bandicoot N Sane Trilogy ook al vorig jaar. Toen verscheen de game exclusief voor de PlayStation 4. Nu is hij ook te scoren op de andere platformen.
Crash Bandicoot N Sane Trilogy betreft de remake van de eerste drie delen zoals die in de jaren negentig op de grijze PlayStation verschenen. Het is klassiek platformen met een nogal hoge moeilijkheidsgraad.

Crash Bandicoot N Sane Trilogy verschijnt op de Nintendo Switch, Xbox One en pc en is vanaf 29 juni te koop.

Crash Bandicoot Trilogy

Gamereleases van week 26: MXGP PRO

De volgende game uit dit rijtje is MXGP PRO, de nieuwste game uit de MXGP-serie. Het is gebasseerd op het MXGP-kampioenschap waar onder andere Jeffrey Hellings aan mee doet en geeft je de mogelijkheid om over banen te scheuren waarbij modder en hoge jumps garant staan voor heel wat spektakel. De game moet realistischer zijn dan zijn voorgangers en er is samengewerkt met echte rijders uit het MXGP-circuit.

MXGP Pro verschijnt op de pc, Xbox One en PlayStation 4 en is vanaf 29 juni te koop.

MXGP PRO

Ondanks dat dit de vier grootste releases zijn, is het nog niet alles. Zo kun je met Diablo 3: Eternal Collection de complete Diablo 3-ervaring krijgen, verschijnt met de derde uitbreiding voor Call of Duty WWII op de PlayStation 4, heb je de mogelijkheid om het klassieke Far Cry 3 te scoren, wordt Nier: Automata op de Xbox One uitgebracht, komt er Mario + Rabbids DLC, krijgt het klassieke Lumines een Remaster en worden tot slot games als Limbo en Inside op de Nintendo Switch gelanceerd. Kortom, een erg druk weekje. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan onze overzichtspagina hier.

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang de tofste tech, gadgets en aanbiedingen in je mail!
[revue_subscribe]

Reageer op artikel:
Gamereleases van week 26 met The Crew 2, Wolfenstein en Crash Bandicoot
Sluiten