Daniel Koster
Daniel Koster Gaming 13 jan 2017

WANT Gaming: top games uit 2016 die nu al minder dan 30 euro kosten

Gamen is geen goedkope hobby. Voor de meeste nieuwe games betaal je minimaal een euro of vijftig. Je doet er soms verstandiger aan even te wachten met aanschaffen. Prijzen worden regelmatig verlaagd. Vandaag geven we je vijf games die nog geen jaar oud zijn die je voor minder dan dertig euro kunt kopen. Stuk voor stuk aanraders!

Dit artikel is onderdeel van de wekelijkse Gaming WANT-rubriek. Samen met onze gamevrienden van Pixelcake schotelen we je dé tofste games voor. Zo mis jij niets en kun jij je gamehonger stillen. Smakelijk!

Met Dying Light The Following ga je je uren vermaken

We beginnen met één van de leukste open wereld-games van deze generatie: Dying Light The Following. Dit is het uitstekende originele avontuur waarin je in een stad wordt gegooid en door zombies bent omringd. Het is een game die je vele tientallen uren zoet kan houden.

Het freerunnen door de wereld, creatief afmaken van zombies, vinden van voorwerpen om nieuwe- en krachtige wapens te maken en de missies natuurlijk. Lees hier de uitgebreide review. De game kost 20,50 euro.

Potjes knokken met Street Fighter V

Street Fighter V viel tegen. De fighting mechanics zijn uitstekend en de game is een ideale vechtgame voor met vrienden of online. Echter miste er duidelijk singe player content. Inmiddels zijn er genoeg updates uitgebracht waardoor het spel de moeite waard is.

Bovendien zijn er inmiddels veel vechtersbazen waar je uit kunt kiezen waardoor je niet gauw verveeld raakt. Lees hier de uitgebreide review, het spel kost 24,99 euro.

The Division is voor deze prijs zeker de moeite waard

Wij verwachtten veel van The Division en die kwamen gedeeltelijk uit. The Division is een fijne game als je samen met vrienden gaat spelen en dan gezamenlijk op avontuur gaat. Al samenwerkend kun je je door het verhaal heen vechten, terwijl je steeds betere wapens vindt.

In je eentje kun je dat ook doen, maar wordt het snel pittig. Voor de prijs waarvoor je de game nu kunt halen, kun je ‘m niet laten liggen. Lees hier de uitgebreide review en koop ‘m gauw voor 22,99 euro.

Dark Souls III is pittig, maar een genot

Dark Souls III is met zijn 39,99 euro nog niet supergoedkoop, maar voor vier tientjes is dit wel het juiste moment om één van de beste games van 2016 te beleven. Mits je bereid bent om veel tijd en moeite in de game te investeren. Dark Souls III is net als zijn voorgangers een game die op zijn minst pittig is.

Zelfs de gewone vijand vormt al een lastig obstakel en je moet continu op je hoede zijn om niet het loodje te leggen. Het gevoel dat je echter krijgt wanneer je een eindbaas verslaat, is niet te beschrijven! Lees hier de uitgebreide review.

Save the best for last: Uncharted 4

We hebben het lekkerste absoluut voor het laatst bewaard. Uncharted 4 is één van de beste games van 2016 en een absolute must have als je een PlayStation 4 hebt. Het avontuur is groots in al zijn opzichten, met prachtige setpieces, boeiende personages en toffe actiescènes.

playstation 4

Het verhaal gaat lekker lang door, zonder dat-ie begint te vervelen. Ook ziet de game er waanzinnig goed uit. Mocht je zijn uitgekeken op het hoofdverhaal, dan kent de game ook nog een boeiende multiplayermodi om te verkennen. Lees hier de uitgebreide review. Kopen dus voor die 27,98 euro.

Ben je niet op zoek naar goedkope games van de afgelopen tijd, maar naar de games die je de komende tijd op de kop moet tikken? Ook daar hebben we het antwoord op. Dit zijn dé vijf games van 2017 waar we met smart op wachten.

Reageer op artikel:
WANT Gaming: top games uit 2016 die nu al minder dan 30 euro kosten
Sluiten