Alrik de Jong
Alrik de Jong Apple 18 apr 2017

Ontbytes: games Apple Macintosh online, eerste foto’s HTC U en meer

Niets lekkerder dan de ochtend beginnen met een paar stevige ontbytes. Hierbij de dagelijkse update van het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws over innovatie, waarmee je straks kunt pronken bij de waterkoeler.

Apple Macintosh games toegevoegd aan internetarchief

Het Internet Archive, een plek waar je onder meer oude versies van websites kunt bekijken, heeft een selectie aan oude spellen en programma’s voor de eerste Apple Macintosh toegevoegd.

Het gaat om software uit de jaren 1984 tot 1989. Alle programma’s zijn te gebruiken zoals ze destijds functioneerden. Lees meer op het blog van Internet Archive.

Eerste foto’s HTC U

Er zijn eerste foto’s gelekt van de HTC U, die voorheen bekend stond als de HTC Ocean. Eerder werd al bekend dat de HTC U beschikt over aanraakgevoelige sensoren aan de zijkant van het toestel.

Internetpionier Robert Taylor overleden

Internetpionier Robert Taylor is afgelopen weekend op 85-jarige leeftijd overleden. Van 1965 tot en met 1975 werkte Taylor voor het Advanced Research Projects Agency (ARPA), waar hij verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van ARPANET, het eerste operationele computernetwerk en de voorloper van het internet.

Snackbyte: topmuziek via de iPhone

Hoe het brein achter de muziek van Kendrick Lamar muziek maakt op zijn iPhone.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ontbytes: games Apple Macintosh online, eerste foto’s HTC U en meer
Sluiten