Jelle van Es
Jelle van Es Games 28 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Games with Gold maart 2019 met Adventure Time en Metal Gear Rising

Waar men bij de PlayStation 4 van zes games is teruggegaan naar twee titels, die enkel op de PlayStation 4 verschijnen, daar blijft Microsoft hetzelfde recept houden. Ook bij de Games with Gold maart 2019-line up krijgen we vier games. Twee daarvan zijn voor de Xbox One, terwijl de andere twee voor de Xbox 360 zijn. Die laatste twee kun je wel nog op je Xbox One downloaden, waardoor je als Xbox One-bezitter dus vier games hebt. Dit zijn de nieuwe titels.

Games with Gold maart 2019 Xbox One: Adventure Time: Pirates of the Enchirdion

We beginnen dit overzicht met de game Adventure Time: Pirates of the Enchirdion, die in de zomer van 2018 verscheen. Het is een game op basis van de populaire animatieserie, die op onder andere Cartoon Network en Netflix te vinden was. Het betreft een actie avonturen game waarbij je er achter moet komen waarom het land onder water staat. Daarbij neem je het op tegen piraten en probeer je de wereld te redden.

Beschikbaar van 1 tot en met 31 maart.

Games with Gold maart 2019

Games with Gold maart 2019 Xbox One: Plants vs. Zombies Garden Warfare 2

De Plants vs. Zombies-reeks begon ooit op de smartphone en was toen een geinige tower defence achtige game. Daarbij moest je planten in zetten om zombies uit te schakelen. Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 is echter een third person shooter. Eentje die je een singleplayeravontuur voorschotelt, waarbij je vele vijanden moet uitschakelen. Ook kent de game een vermakelijke multiplayermodus, waarbij je goed moet samenwerken en de verschillende classes met elkaar kunt combineren om de overwinning te pakken.

Beschikbaar van 16 maart tot en met 15 april.

Games with Gold maart 2019

Games with Gold maart 2019 Xbox 360: Star Wars Republic Commando

Star Wars Republic Commando is een game die oorspronkelijk op de oude Xbox verscheen en zodoende een echt oude titel is. Hij kwam op het moment dat iedereen al uitkeek naar de Xbox 360 uit. In Star Wars Republic Commando is het jouw taak om de orde te herstellen. Als aanvoerder van een elite-team ten tijde van de Clone Wars is het jouw missie om bij de vijand te infiltreren en deze te elimineren. Je team voert al je orders uit en werkt samen om de opstand van de rebellen neer te slaan. Jij bent hun leider, zij zijn jouw wapen.

Beschikbaar van 1 tot en met 15 maart.

Games with Gold maart 2019

Games with Gold maart 2019 Xbox 360: Metal Gear Rising: Revengeance

De laatste game in dit overzicht is de game Metal Gear Rising: Revengeance, een heerlijke actiegame die zich afspeelt in de wereld van Metal Gear Solid. Je gaat aan de slag met Raiden, die je kent van Metal Gear Solid 2 en 4 en je bent een half mens, half machine. Met brute actie reken je af met cyborgsoldaten, waarbij je gebruik maakt van een dik vechtsysteem.

Beschikbaar van 16 tot en met 31 maart.

Games with Gold maart 2019

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Games with Gold maart 2019 met Adventure Time en Metal Gear Rising
Sluiten