Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 31 okt 2018

Games with Gold November 2018 met Battlefield 1

We zitten in de laatste dag van de maand. Naast dat er vandaag wereldwijd Halloween wordt gevierd, is het ook een mooie dag om vooruit te kijken naar de volgende maand. En als je in het bezit bent van een Xbox One en gebruik maakt van Xbox Live, is het goed om te kijken wat voor games je volgend jaar gratis kunt binnen harken. Dit is het Games with Gold November 2018-overzicht.

Games with Gold November 2018 Xbox One: Battlefield 1

We beginnen dit overzicht met een absolute topgame. Over een paar weken kunnen we aan de slag met Battlefield V. Maar voordat het zover is, kun je eerst nog gratis genieten van Battlefield 1. Zoals je wellicht weet, neemt de game je mee naar de Eerste Wereldoorlog. Het is een game die een mix biedt tussen singleplayer-missies in de zogenaamde War Stories en een groot multiplayer-element. In dat laatste zijn er vele diverse maps waarop gestreden kan worden en je uiteraard gebruik kunt maken van verschillende voertuigen om daarmee je vijanden uit te schakelen. Twee jaar geleden kwam de game uit, maar het is nog altijd een titel die zwaar de moeite waard is.

Battlefield 1 is beschikbaar van 1 tot en met 30 november

Games with Gold November 2018

Games with Gold November 2018 Xbox One: Race the Sun

De tweede game die je deze maand voor de Xbox One kunt binnenhalen is Race the Sun. Het is een game die iets minder spectaculair is als Battlefield 1, maar zeker een geinige titel. In de game ga je aan de slag met een razendsnel voertuig dat vliegt op zonne-energie. Het voertuigje gaat steeds sneller terwijl je speelt en het is aan jou om hem in de zon te laten vliegen, terwijl je obstakels ontwijkt die voor schaduw volgen. Het is zo’n typische game die je even snel oppakt en vervolgens er helemaal verslaafd aan raakt.

Beschikbaar van 16 november tot en met 15 december

Games with Gold November 2018

Games with Gold November 2018 Xbox 360: Assassin’s Creed

Dan de games voor de Xbox 360, die zoals gebruikelijk ook zijn te spelen op de Xbox One. De eerste game van deze maand om binnen te halen is Assassin’s Creed. Jawel, de allereerste game uit de inmiddels tien jaar langlopende serie is te spelen. In de game ga je aan de slag met Altair en reis je af naar het gebied rondom Jeruzalem. Het is een game die wel wat verouderd is in vergelijking met de nieuwste games en je moet rekening houden met dat je vaak hetzelfde doet. Tegelijkertijd is het ook wel mooi om te zien hoeveel de serie sindsdien is doorgegroeid.

Beschikbaar van 1 tot en met 15 november

Games with Gold November 2018

Games with Gold November 2018 Xbox 360: Dante’s Inferno

De laatste game die je deze maand binnen kunt halen is Dante’s Inferno. Het is een game die gebaseerd is op een klassiek gedicht en zit vol met actie. Je gaat de negen cirkels van de hel in om aldaar je geliefde Beatrice te vinden en te bevrijden. Onderweg krijg je te maken met vele demonen en enge wezens. Daarmee is de game niet echt geschikt voor hen die snel schrikken.

Beschikbaar van 16 tot en met 30 november

Games with Gold November 2018

Dat zijn de vier games van deze maand. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Games with Gold November 2018 met Battlefield 1
Sluiten