Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 26 sep 2018

Games with Gold oktober 2018: Overcooked staat op het menu

Een nieuwe maand, betekent natuurlijk nieuwe gratis games die je in huis kunt halen wanneer je in het bezit bent van PlayStation Plus of Xbox Live Gold. Het is vaak aan Microsoft om als eerste bekend te maken wat er op het programma staat. Zo ook deze maand met de Games with Gold oktober 2018-line up. Dit zijn de vier nieuwe games die je straks in huis kunt halen.

Games with Gold oktober 2018 Xbox One: Overcooked

We beginnen dit maandelijkse overzicht met de game Overcooked. Een titel die voornamelijk tot zijn recht komt wanneer je het samen met vrienden gaat spelen. Gezamenlijk run je dan een keukje en moet je elkaar helpen om de verschillende gerechten op tijd af te maken. Daarbij krijg je per level wel te maken met diverse uitdagingen, waardoor de chaos compleet is. Als je het eenmaal gespeeld hebt, is het een vast ingrediënt voor de vrijdagavond.

Beschikbaar van 1 tot en met 31 oktober

Games with gold oktober 2018

Games with Gold oktober 2018 Xbox One: Victor Vran

De tweede game voor de Xbox One van deze maand is Victor Vran. Het is een Diablo-achtige titel waarbij je verschillende dungeons moet doorlopen om diverse vijanden te verslaan. Daarbij kun je gebruik maken van de verschillende vaardigheden die je hebt. Verder vind je diverse wapens en voorwerpen om jouw Victor uniek te maken en te wapenen voor al het kwaad wat op hem wordt afgestuurd.

Beschikbaar van 16 oktober tot en met 15 november

Games with gold oktober 2018

Games with Gold oktober 2018 Xbox 360: Stuntman Ignition

Dan de Xbox 360-games, waarbij je de titels zoals gebruikelijk ook kunt downloaden voor de Xbox One. De eerste titel is Stuntman Ignition. In deze game is het aan jou om een stuntrijder te zijn. In verschillende filmscenes moet je een bepaald parkoers zo goed mogelijk afleggen om op die manier promotie te maken en ingehuurd te worden voor de volgende film. De game is minder moeilijk dan zijn legendarische voorganger, maar verwacht alsnog dat je zo nu en dan opnieuw moet beginnen omdat je een stunt heb gemist.

Beschikbaar van 1 tot en met 15 oktober

Games with gold oktober 2018

Games with Gold oktober 2018 Xbox 360: Hitman Blood Money

De laatste game van deze maand is Hitman: Blood Money. Eén van de laatste games uit de ‘oude’ generatie Hitman-games, nadat de serie een paar jaar geleden nieuw leven in werd geblazen. Het idee in Hitman Blood Money is echter nog altijd hetzelfde. Je krijgt een aantal missies voorgeschoteld en per missie moet je er voor zorgen dat je een bepaald doelwit uitschakelt. Hoe je daar komt, dat mag je helemaal zelf gaan bepalen.

Beschikbaar van 16 tot en met 31 oktober

Games with gold oktober 2018

Je hebt nu nog een paar dagen om de titels van vorige maand in huis te halen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Games with Gold oktober 2018: Overcooked staat op het menu
Sluiten