Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 30 aug 2018

Games with Gold september 2018 met Prison Architect

Als je op een Xbox One speelt dan heb je een Xbox Live-abonnement om online te gaan game. En dat wil je. Helaas moet je daarvoor betalen. Maar gelukkig krijg je daar ook iets voor terug. Elke maand krijg je twee Xbox One-games en twee Xbox 360-titels die je gratis binnen kunt halen. Handig als je ze destijds hebt gemist. Vlak voordat het zover is, heeft Microsoft bekendgemaakt welke games je deze maand kunt scoren. De hoogste tijd dus voor het maandelijkse overzicht met de Games with Gold september 2018 line-up.

Games with Gold september 2018 Xbox One: Prison Architect

Prison Architect is al een tijd uit op de pc, maar komt nu ook naar de consoles toe. De Xbox One-versie is qua mogelijkheden identiek aan de andere versies. Dat betekent dat je er voor kunt kiezen om je eigen gevangenis te maken en daarbij er voor te zorgen dat de gevangen zich gedragen. Maar je kunt er ook voor kiezen om in de huid van een gevangene te kruipen en als dit personage proberen te ontsnappen.

Prison Architect is van 1 tot en met 30 september beschikbaar.

Games with Gold september 2018

Games with Gold september 2018 Xbox One: Livelock

De tweede Xbox One-game van deze maand is Livelock, wat een twinstick shooter is. Als speler word je midden in een gevecht tussen machines gegooid. Als speler kun je voor één van de drie beschikbare voertuigen kiezen en daarmee er op los te knallen. Je kunt de game in je eentje spelen, maar ook in een coöperatieve modus voor drie spelers.

Livelock is van 16 september tot en met 15 oktober beschikbaar.

Games with Gold september 2018

Daarnaast krijg je ook twee games voor de Xbox 360 om te downloaden. Deze titels zijn via de backward compatiblity mogelijkheden ook gewoon op je Xbox One te spelen. En natuurlijk op de Xbox 360, als je die nog in gebruik hebt. Van 1 tot en met 15 september kun je de game LEGO Star Wars III: The Clone Wars binnenhalen. Een aardige LEGO-game voor zijn tijd, die wel wat gedateerd is als je andere games in de serie hebt gespeeld. De tweede game is van 16 tot en met 30 september beschikbaar en daarbij gaat het om de Sega Vintage Collection: Monster World. Deze collectie bevat de drie oude Monster World-games die je destijds op de Master System en Megadrive verschenen.

Wil je nog even snel de laatste games van vorige maand scoren? Dan kun je hier kijken.

Reageer op artikel:
Games with Gold september 2018 met Prison Architect
Sluiten