Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 30 jul 2018

Games with Gold augustus 2018 met Forza Horizon 2

De maand juli zit er alweer zo goed als op. Een maand die we zullen herinneren als eentje met belachelijk hoge temperaturen en waarin we niet al te veel games ontvingen. Augustus gaat wat dat laatste betreft niet veel meer goeds bieden. Gelukkig kun je via je je actieve PlayStation Plus- en Xbox Live Gold-abonnement maandelijks gratis games binnenhalen. Vandaag hebben we de Games with Gold augustus 2018 line up met daarin onder andere Forza Horizon 2 en For Honor.

Games with Gold augustus 2018 Xbox One: Forza Horizon 2

We beginnen dit overzicht met de game Forza Horizon 2 die wordt vrijgegeven. De game stamt inmiddels alweer uit 2014 en geeft je de mogelijkheid om in een grote open wereld rond te racen en daar mee te doen aan verschillende races en challenges. Uiteraard kun je met die opdrachten geld verdienen en daarmee je bestaande auto’s verbeteren of nieuwe exotische auto’s gaan kopen. Het is een mooi opwarmertje voor de release van Forza Horizon 4, later dit jaar.

Beschikbaar van 1 tot en met 31 augustus

Games with Gold augustus 2018

Games with Gold augustus 2018 Xbox One: For Honor

For Honor is niet eens zo heel oud en is wat dat betreft een absolute meerwaarde in het aanbod. Het is een game die voornamelijk draait om de online mogelijkheden. Daarbij kun je aan de slag met ridders, vikingen en samoerai krijgers en moet je proberen om via een diepgaand vechtsysteem om de tegenstander een kopje kleiner te maken. Daarbij zijn er verschillende technieken en foefjes te gebruiken om je tegenstander te slim af te zijn.

Beschikbaar van 16 augustus tot en met 15 september

Games with Gold augustus 2018

Games with Gold augustus 2018 Xbox 360: Dead Space 3
Voor de Xbox 360-bezitters, of voor hen die de Xbox 360-games via de Xbox One binnenhalen, hebben we deze maand ook twee interessante titels. We beginnen met de horrorgame Dead Space 3, waar je als Isaac Clarke afreist naar de ijsplaneet Tau Volantis. Daar doe je onderzoek naar de Necromorph plaag en krijg je weer met heel veel verschillende vijanden te maken. Je kunt het avonturen in je eentje spelen, maar ook samen met een vriend online.

Beschikbaar van 1 tot en met 15 augustus

Games with Gold augustus 2018

Games with Gold augustus 2018 Xbox 360: Epic Mickey 2
De laatste game van dit overzicht is de game Disney Epic Mickey 2: The Power of Two. Daarin maak je gebruik van je magische kwast en moet je het kwaad van het land te verdrijven. Dat kun je in je eentje doen, maar ook samen met een vriend of vriendin in de cooperatieve modus van de game. Een vrolijke en interessante platformer.

Beschikbaar van 16 tot en met 31 augustus

Games with Gold augustus 2018

Dit zijn de games van deze maand. Wil je meer weten over gaming? Bezoek dan onze handige overzichtspagina hier.

Reageer op artikel:
Games with Gold augustus 2018 met Forza Horizon 2
Sluiten