Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 23 nov 2017

Games with Gold December 2017 – We gaan Back to the Future

De echte Black Friday-gekte moet nog los barsten, maar dat weerhoudt Microsoft niet om ons te vertellen wat de nieuwe gratis-games zijn voor volgende maand. Iedereen met een actief Xbox Live-abonnement kan deze Games with Gold december 2017-games gratis binnenhalen en spelen zolang je een actief abonnement hebt.

Games with Gold december 2017 Xbox One – Warhammer: End Times – Vermintide

We beginnen deze maand met de game Warhammer: End Times – Vermintide. Zo’n typische game waar je waarschijnlijk nog niet of weinig van hebt gehoord. Daarmee is het de ideale Games with Gold-game. Het is een first person shooter die het beste tot zijn recht komt als je hem met drie vrienden coöperatief gaat spelen. Samen met hen neem je het dan tegen hordes aan vijanden op en moet je proberen zo lang mogelijk te overleven. Ideaal als je dus vrienden optrommelt en met hen gaat strijden.

Games with gold december 2017

Beschikbaar van 1 tot en met 31 december

Games with Gold december 2017 Xbox One – Back to the Future – The Game

De tweede Xbox One-game van deze maand is Back to the Future. Het is een titel die uit de stal van Telltale Games komt, dus dan weet je waarschijnlijk wel wat je kunt verwachten. Het is een fijne verhalende game, waarbij je het gevoel krijgt dat je invloed kunt uitoefenen op het verhaal. Een heerlijke game om mee achter over te leunen en te ervaren wat er allemaal gebeurt.

Beschikbaar van 16 december tot en met 15 januari

Games with Gold december 2017 Xbox 360 – Child of Eden

Bij de Xbox 360-games, die je ook op je Xbox One kunt spelen, zien we een game die in eerste instantie werd uitgebracht met Kinect in het achterhoofd, maar hij kan gelukkig ook met een normale controller gespeeld worden. Child of Eden is van de maker van Rez en het is dan ook een heerlijke muzikale game. Als je op zoek bent naar een speciale ervaring, dan heb je aan deze game echt een hele goede.

Games with gold december 2017 2

Beschikbaar van 1 tot en met 15 december

Games with Gold december 2017 Xbox 360 – Marlow Briggs and the Mask of Death

Soms heb je van die games die je qua naam helemaal niks zeggen. Dan denk je dat het een titel is die je beter over kunt slaan. Maar een beetje onderzoek zorgt er voor dat je er achterkomt dat Marlow Briggs and the Mask of Death wel zeker de moeite waard is. Het is een geinige actiegame, waar je met je verstand op nul aan kan gaan beginnen en lekker los kunt gaan.

Beschikbaar van 16 tot en met 31 december

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan zeker onze speciale gamingpagina. Daar vind je ook de games van deze maand, die nog heel even geldig zijn!

Reageer op artikel:
Games with Gold December 2017 – We gaan Back to the Future
Sluiten