Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 28 nov 2019

Games with Gold December 2019 brengt Jurassic World Evolution en meer

De maand december ligt al weer aan onze voeten en dat betekent dat we ook weer een lading aan gratis games voorgeschoteld krijgen. In de Games with Gold December 2019-line up zien we als gebruikelijk vier games. Twee voor de Xbox One en twee voor de Xbox 360, waarbij je die laatste twee ook op de Xbox One kunt spelen.

In de Games with Gold December 2019-line up zien we deze maand onder andere Jurassic World Evolution. Maar dat is niet de enige interessante game die je deze maand gratis kunt scoren. Tijd voor een overzicht.

Games with Gold December 2019 Xbox One: Insane Robots

De eerste game uit dit overzicht is zo’n typische titel waar je waarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord. Ideaal dus om gratis uit te proberen. Het gaat hier om een zogenaamde card battler game. Daarin kun je meer dan 40 kaarten van robots verzamelen en daarmee een gevecht aan gaan. Volgens de ontwikkelaar zit er een verhaalmodus in die je meer dan 15 uur moet vermaken.

Beschikbaar van 1 tot en met 31 december

Games with Gold December 2019
Insane Robots (Bron: Microsoft)

Xbox One: Jurassic World Evolution

De absolute trekpleister van deze maand is Jurassic World Evolution. Het is een game waarin jij de mogelijkheid hebt om je eigen park met dino’s te bouwen en daarna ook te onderhouden. Daarbij krijg je te maken met de verschillende facetten die komen kijken bij het beheren van zo’n park. Zo moet je onderzoek doen om nieuwe soorten dino’s te kweken, maar is het ook zaak om goed te reageren wanneer er een uitbraak volgt.

Beschikbaar van 16 december tot en met 15 januari

Jurassic World Evolution (Bron: Microsoft)

Games with Gold December 2019 Xbox 360: Toy Story 3

En dan heb je dus nog twee games voor de Xbox 360 in de Games with Gold December 2019-line up, welke je ook op de Xbox One kunt spelen. De eerste game is Toy Story 3. Een game die alweer wat jaartjes oud is en gebaseerd is op de gelijknamige film. Buzz, Woody en Jessie bevinden zich daarbij in een kinderopvang waar zij een avontuur gaan beleven. Niet de meest briljante game ooit, maar misschien leuk voor de kleintjes.

Beschikbaar van 1 tot en met 15 december

Toy Story 3 (Bron: Microsoft)

Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD

De laatste game in dit overzicht is Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD. Het is het vervolg op het toch wel sterke Lords of Shadow en andermaal krijg je een groots avontuur voorgeschoteld. In de game ga je aan de slag als Trevor Belmont, die het op gaat nemen tegen Gabriel. Zijn vader en tevens de nieuwe Dracula die verantwoordelijk is voor de dood van zijn moeder.

Beschikbaar van 16 tot en met 31 december

Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD (Bron: Microsoft)

Dat zijn de vier nieuwe games die je volgende maand binnen kunt halen. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Games with Gold December 2019 brengt Jurassic World Evolution en meer
Sluiten