Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 30 jan 2019

Games with Gold februari 2019 met Bloodstained en meer

Microsoft is altijd keurig op tijd met de aankondiging van wat de nieuwe games zijn met hun Games with Gold-programma. Deze keer hebben we de Games with Gold februari 2019-line up met daarbij onder andere Bloodstained: Curse of the Moon. Tijd voor het maandelijkse overzicht.

Games with Gold februari 2019 Xbox One: Bloodstained: Curse of the Moon

Bloodstained: Curse of the Moon is een game die gemaakt is door Koji Igarashi. Deze Japanse ontwikkelaar was in het verleden verantwoordelijk voor verschillende games in de Castlevania-reeks. Een aantal jaar geleden besloot hij Konami te verlaten en voor zichzelf te beginnen. Via Kickstarter haalde hij geld binnen voor de game Bloodstained. Die titel is nog altijd in ontwikkeling, maar vorig jaar werd Bloodstained: Curse of the Moon uitgebracht als een tussendoortje. Het is een typische 8-bit achtige Castlevania-game waarbij je tussen personages kunt wisselen en vele uitdagingen krijgt.

Beschikbaar van 1 tot en met 28 februari

Xbox Games with gold februari

Games with Gold februari 2019 Xbox One: Super Bomberman R

De tweede Xbox One-game van deze maand is Super Bomberman R. Het is een klassieke Bomberman-game die je in je eentje of samen met vrienden kunt gaan spelen. In je eentje krijg je een avontuur voorgeschoteld waarbij je telkens moet afrekenen met de verschillende vijanden. En in de multiplayer moet je uiteraard elkaar afmaken. Speciaal aan deze versie is dat je ook met een Master Chief-versie van Bomberman kunt gaan spelen, die je kent van de Halo-reeks.

Beschikbaar van 16 februari tot en met 15 maart

Xbox Games with gold februari

Games with Gold februari 2019 Xbox 360: Assassin’s Creed Rogue

Assassin’s Creed Rogue is een beetje vreemde eend in de bijt. De game kwam tegelijkertijd uit met Assassin’s Creed Unity, maar dan op de PlayStation 3 en de Xbox 360. Daardoor hebben veel gamers hem destijds gemist. Mocht je tot die groep behoren, dan kun je hem nu alsnog proberen. Het is een game die een beetje in de stijl is van Assassin’s Creed Black Flag en waarbij je met je boot door de koude ijszee kunt varen en vijanden kunt aanvallen.

Beschikbaar van 1 tot en met 15 februari

Xbox Games with gold februari

Games with Gold februari 2019 Xbox 360: Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy

De laatste game van deze maand is een echt oude game. Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy kwam namelijk uit op de originele Xbox. Het is een game waarbij je er flink op los kunt rammen, maar wel rekening moet houden met de nogal oude graphics. Daar moet je dus echt doorheen kunnen kijken.

Beschikbaar van 16 tot en met 28 februari

Xbox Games with gold februari

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Games with Gold februari 2019 met Bloodstained en meer
Sluiten