Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 29 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Games with Gold februari games onthuld: dit zijn ze!

Elke maand krijgen we een aantal nieuwe games die we gratis kunnen binnenhalen onder het Games with Gold-programma. Wanneer je een actief Xbox Live Gold-abonnement hebt, dan kun je deze gratis scoren. Vandaag heeft Microsoft bekend gemaakt wat de nieuwe games zijn.

Zoals gewoonlijk zijn het twee titels voor de Xbox One en twee die op de Xbox 360 zijn verschenen. Die laatste zijn via het backward compatible programma echter ook op de Xbox One te spelen. De hoogste tijd voor het overzicht.

Games with Gold Xbox One: TT Isle of Man

We beginnen deze maand met een racegame op twee wielen. Zoals de naam al doet vermoeden neemt TT Isle of Man je mee naar het Britse eiland. Je hebt de mogelijkheid om hier de grote race over het eiland te rijden, maar er zijn ook vele losse races, waarbij je door de straten rijdt. Het is zeker niet de beste racegame, maar wanneer je hem gratis kunt scoren, dan is dat wel mooi meegenomen.

Beschikbaar van 1 tot en met 29 februari

TT Isle of Man
TT Isle of Man (Bron: Microsoft)

Call of Cthulhu

De tweede Xbox One-game van deze maand is de game Call of Cthulhu, een game gebaseerd op de boeken van de Amerikaanse schrijver H.P. Lovecraft. In de game reis je af naar een verlaten eiland waar je antwoorden zoekt op de vraag waarom een familielid is gestorven. Echter blijkt al snel dat niet alles is wat het lijkt en je te maken krijgt met vreemde beesten en cults.

Beschikbaar van 16 februari tot en met 15 maart

Call of Cthulu (Bron: Microsoft)

Games with Gold Xbox 360: Fable Heroes

Van de Xbox 360-games van deze maand is Fable Heroes nog enigszins de moeite waard. Het is een spin-off van de hoofdserie en geeft je de mogelijkheid om met vier helden het op te nemen tegen verschillende vijanden. Het doel daarbij is samen te werken en zoveel mogelijk goud te verdienen.

Beschikbaar van 1 tot en met 15 februari

Fable Heroes (Bron: Microsoft)

Star Wars Battlefront

Star Wars Battlefront is de laatste game die deze maand uitkomt. Oorspronkelijk is dit een game die voor de oude Xbox verscheen, maar hij is ook speelbaar op de Xbox 360 en dus ook op de Xbox One. Het is de klassieke multiplayergame, die destijds zo goed werd ontvangen. Of je er nu nog lol mee gaat hebben, dat is maar zeer de vraag. Hij ondersteunt namelijk geen online multiplayer, waardoor je het eigenlijk enkel tegen de computer kunt opnemen.

Beschikbaar van 16 tot en met 29 februari

Star Wars Battlefront (Bron: Microsoft)

Voordat het zover is, kun je nog snel de games van vorige maand hier bekijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Games with Gold februari games onthuld: dit zijn ze!
Sluiten