Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 20 dec 2019

Games with Gold januari 2020 brengt Tekken, Batman en meer

De echte feestdagen moeten nog beginnen, maar nu heeft Microsoft al de eerste cadeaus voor 2020 bekendgemaakt. Waarschijnlijk gaat het bedrijf na kerst dicht en daarom is nu al de Games with Gold januari 2020-line up bekendgemaakt. Het duurt nog wel een tijdje voordat je er daadwerkelijk mee aan de slag kunt gaan, maar dan weet je nu wel alvast wat je precies kunt verwachten in het nieuwe jaar. In de line-up zien we veel leuke games, dus tijd voor een overzicht.

De Games with Gold januari 2020-line up met Styx

We beginnen zoals gebruikelijk met de Xbox One-games. De eerste game die je daarbij kunt binnenhalen is Styx. Dat is op papier de minst interessante titel van deze hele line-up als je het mij vraagt. Het is een stealth game waarbij je aan de slag gaat als een Goblin thief en onderweg te maken krijgt met verschillende vijanden. Daarbij moet je echt sneaky te werk gaan, kun je verschillende dodelijke vallen neerzetten en uiteindelijk een perfecte overval plegen. De game komt met name goed tot zijn recht wanneer je het samen met een vriend gaat spelen.

Beschikbaar van 1 tot en met 31 januari

Games with Gold januari 2020
Styx (Bron: Microsoft)

Batman: The Telltale Series

De tweede Xbox One-game is een stuk interessanter. Batman: The Telltale Series is een game van Telltale Games, een ontwikkelaar die het voornamelijk moet hebben van verhalende games. In dit geval krijg je gelijk de vijf verschillende episodes. Het is een game die voornamelijk draait om de struggle die Bruce Wayne heeft tussen zijn privéleven en het leven als een held. Daarbij moet jij in de game gaan bepalen wat het pad is dat je wilt bewandelen. Keuzes hebben daarbij gevolgen. Soms niet direct, maar zeker aan het einde van de game zul je merken dat je een bepaald pad hebt bewandeld.

Beschikbaar van 16 januari tot en met 15 februari

Batman (Bron: Microsoft)

Tekken 6

Dan hebben we met Tekken 6 een game te pakken voor de Xbox 360, die je zoals bij elke game binnen het Games with Gold-programma ook op de Xbox One kan spelen. Tekken 6 is niet het meest recente deel uit de serie, maar als vechtgame is het nog altijd een uitstekende titel. Neem het in je eentje op tegen de computer of nodig een vriend uit voor heel wat uren knokplezier samen op de bang met de vele verschillende personages waaruit je kunt kiezen.

Beschikbaar van 1 tot en met 15 januari

Tekken 6 (Bron: Microsoft)

LEGO Star Wars II: The Original Trilogy

De laatste game van de Games with Gold januari 2020-line up is LEGO Star Wars II: The Original Trilogy. Zoals de naam doet vermoeden kun je hierin verschillende scenes uit de oude Star Wars-films kunt herbeleven. Maar dan met een lekker vrolijk LEGO-sausje er over heen. Ideaal om met een jongere gamer samen op de bank te gaan spelen.

Beschikbaar van 16 tot en met 31 januari

LEGO (Bron: Microsoft)

En dat zijn de vier nieuwe titels in de Games with Gold januari 2020-line up. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Games with Gold januari 2020 brengt Tekken, Batman en meer
Sluiten