Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 27 mei 2020

Games with Gold juni brengt Destroy All Humans en meer

De maand mei is alweer bijna voorbij en dat betekent dat het snel alweer de hoogste tijd is om vooruit te blikken om de maand juni. Traditiegetrouw laat Microsoft een paar dagen voordat de maand begint weten wat de nieuwe games gaan zijn die je met je Xbox Live-abonnement kunt scoren. Dit is de Games with Gold juni 2020-line up.

Games with Gold juni 2020-line up Xbox One: Shantae and the Pirate’s Curse

Als je heel eerlijk bent, dan is de complete Games with Gold juni 2020-line up niet heel erg sterk. Het voordeel is dan wel weer dat het voornamelijk games zijn die je waarschijnlijk nog niet eerder hebt gespeeld. Dit in tegenstelling tot het uitbrengen van games die iedereen al lang en breed kent. We beginnen het overzicht met de game Shantae and the Pirate’s Curse. In de game ga je aan de slag met de geest Shanae, die het op neemt tegen verschillende vijanden om Sequin Land te redden. Het is een platform-game die behoorlijk vrolijk is.

Beschikbaar van 1 tot en met 30 juni

Shantae
Shantae (Afbeelding: Microsoft)

Coffee Talk

De tweede Xbox One-game die je deze maand kunt scoren is de game Coffee Talk. In de game ben je verantwoordelijk voor het serveren van koffie, terwijl je tegelijkertijd ook een goed gesprek met de verschillende klanten voert. Het is een game die daadwerkelijk wat anders doet, terwijl hij ook erg relaxt is om te spelen.

Beschikbaar van 16 juni tot en met 15 juli

Games with Gold juni Coffe Talk
Coffee Talk (Afbeelding: Microsoft)

Games with Gold juni 2020-line up Xbox 360: Destroy All Humans!

Als het goed is krijgen we binnenkort een remaster van de game Destroy All Humans! Voordat het zover is, kun je deze game alvast beleven via de Games with Gold juni 2020-line up. Dit is overigens een game die oorspronkelijk op de Xbox verscheen. Zodoende is het dus wel een flink oude game. Het is een titel waarbij je als alien op de planeet komt om de boel eens flink op stelten te zetten.

Beschikbaar van 1 tot en met 15 juni

Destroy All Humans! (Afbeelding: Microsoft)

Sine Mora

De laatste game in dit overzicht is de game Sine Mora. Ook dit is zo’n typische game die je wellicht niet eerder hebt gespeeld. Het is een ouderwetse stijl shooter, waarbij je met een vliegend voertuig rondvliegt en op alles schiet wat je tegenkomt. Tegelijkertijd moet je er ook voor zorgen dat je alle kogels die op je af worden gevuurd worden ontweken.

Beschikbaar van 16 tot en met 30 juni

Sine Mora (Afbeelding: THQ Nordic)

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Games with Gold juni brengt Destroy All Humans en meer
Sluiten