Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 22 feb 2018

Box Games with Gold maart 2018: Los met Superhot

Je zou denken dat we nog even hebben voordat de maand voorbij is, maar aangezien we hier met februari hebben te maken, gaat het een stuk sneller dan dat je zou verwachten. Over een week is het alweer maart en dat betekent dat we aan de slag kunnen gaan met de games with gold maart 2018-line up. Daarin zien we deze maand onder andere Superhot.

Games with Gold maart 2018 Xbox One: Trials of the Blood Dragon

Het overzicht van deze maand trappen we af met Trials of the Blood Dragon. Een Trials-game waarbij je op motoren een stuntbaan moet voltooien. De twist zit hem in het Blood Dragon-verhaal. Dat is weer geïnspireerd op de Far Cry-spin off. Het komt er op neer dat het geheel gedaan wordt met een flinke portie foute jaren 80-saus. Niet de beste Trials-game die is uitgegeven maar als gratis game zeker de moeite waard.

Games with Gold maart 2018

Beschikbaar van 1 tot en met 31 maart

Games with Gold maart 2018 Xbox One: Superhot

We gaan verder met de game Superhot. Een game die behoorlijk uniek is, maar wellicht ook wat raar klinkt. Daardoor is dit het ideale moment om te checken of de game iets voor je is. In principe is Superhot een shooter, maar er zit een twist in. De wereld beweegt alleen als jij ook beweegt. Dat betekent dat jij een groot tactisch voordeel hebt en dat resulteert weer in shootouts die een beetje overkomen als een grote puzzel. Absoluut een game die je moet proberen.

Games with Gold maart 2018

Beschikbaar van 16 maart tot en met 15 april

Games with Gold maart 2018 Xbox 360: Brave: The Video Game

Brave is één van de Pixar-films die nooit echt van de grond is gekomen. Toch is het zeer de moeite waard om hem te kijken en te zien hoe Pixar een sprookje kan brengen. De game-versie van Brave is bovendien ook zeer aardig. Hij kwam in 2012 uit en is met name voor de wat jongere gamers een fijn actiespel. Dus als jezelf kinderen hebt, dan is dit zeker de moeite waard om te downloaden. Net zoals alle andere Xbox 360-games kun je hem gewoon op de Xbox One binnen halen.

Games with Gold maart 2018

Beschikbaar van 1 tot en met 15 maart

Games with Gold maart 2018 Xbox 360: Quantum Conundrum

Ook de laatste game van dit overzicht komt uit 2012. In Quantum Conundrum speel jij een jongetje die bij zijn oom op bezoek gaat. Dat gaat echter iets anders dan dat je zou denken. Je oom is er niet, er eis een explosie en het huis is heel anders dan dat je je herinnert. Al snel kom je er achter dat er iets mis is gegaan met een experiment en moet jij tussen dimensies reizen om puzzels op te lossen en je oom weer te vinden.

Games with Gold maart 2018

Beschikbaar van 16 tot en met 31 maart

Totdat het 1 maart is kun je nog snel de games halen die nu nog beschikbaar zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Box Games with Gold maart 2018: Los met Superhot
Sluiten