Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 23 apr 2018

Games with Gold mei 2018: Metal Gear Solid V en meer!

Soms heb je een maand dat alles op de juiste plek valt. Dat is deze maand het geval met de games with Gold mei 2018 line up. Van de vier games die je deze maand gratis kunt downloaden zijn er drie die je wat ons betreft zeker moet proberen. De vierde is dan een geinige toevoeging. Het hoogtepunt van deze maand is zonder twijfel Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, wat nog altijd een absolute must have is. Tijd voor het overzicht.

Games with Gold mei 2018 Xbox One: Super Mega Baseball 2

We beginnen het overzicht met Super Mega Baseball 2, die op de dag dat je hem gratis kunt scoren, gelijk gratis valt te downloaden. We weten dus niet helemaal wat we er van moeten verwachten. Het is in elk geval een honkbal-game met een arcade twist, waardoor het toegankelijker moet zijn voor een grotere doelgroep. Als gratis introductie wellicht de moeite waard.

Beschikbaar van 1 tot en met 31 mei

Games with Gold mei 2018

Games with Gold mei 2018 Xbox One: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

De tweede Xbox One-game die je deze maand kunt scoren is een grote, namelijk Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Het is het voorlopig laatste deel uit de serie (Survive tellen we niet mee) en laat je afreizen naar Afrika en Afghanistan, waar je een berg aan missies aan kunt gaan. Het is een game met diepgang en waar enorm veel in te doen is en erg lang leuk blijft. Zo’n typische game die perfect is om hem nu te scoren als je hem destijds gemist hebt.

Beschikbaar van 16 mei tot en met 15 juni

Games with Gold mei 2018 Xbox 360: Streets of Rage

De de twee Xbox 360-games van deze maand, die zoals gewoonlijk ook speelbaar zijn op de Xbox One. We beginnen deze maand met een klassieker uit de Sega-collectie: Streets of Rage. Een game die destijds op de Mega Drive werd uitgebracht en een heerlijke ouderwetse brawler is. Alleen of samen met een vriend of vriendin loop je over de straten heen en ram je op iedereen die je in de weg staat. Het is een simpel concept, maar werkt anno 2018 nog altijd perfect.

Beschikbaar van 1 tot en met 15 mei

Games with Gold mei 2018 Xbox 360: Vanquish

De laatste game van deze maand is nog een game van Sega, gemaakt door Platinum Games, die je wellicht kent van de Bayonetta-games. Het is een game met enorm veel actie en diverse grote gevechten, waarbij je al schietend en slidend door de levels heengaat. Het is een game waar je zeker aan het begin even aan moet wennen, maar als je daar overheen bent, is het een ware topper die je lang zal boeien.

Beschikbaar van 16 tot en met 31 mei

Dat zijn de games van deze maand. Heb je een Xbox One en heb je geen idee wat de games zijn die je moet hebben, dan hebben we hier een handig overzicht.

Reageer op artikel:
Games with Gold mei 2018: Metal Gear Solid V en meer!
Sluiten