Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 31 okt 2019

Xbox: Games with Gold november 2019 brengt Sherlock Holmes en meer

Net als Sony heeft ook Microsoft zijn Games with Gold november 2019-line up onthuld. Zoals gewoonlijk zijn er vier nieuwe games om mee aan de slag te gaan. Het gaat daarbij om twee games voor de Xbox One en twee voor de Xbox 360, waarbij je die laatste twee ook op je Xbox One kunt downloaden.

De eerste twee games zijn vanaf morgen 1 november beschikbaar. De andere twee volgen later deze maand. Dit zijn de titels waar je mee aan de slag kunt gaan.

Games with Gold november 2019 Xbox One Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter

We beginnen de line up deze maand met de game Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter. Een titel die niet mee gaat doen voor de schoonheidsprijs, maar qua gameplay en setting wel leuk genoeg is om te proberen. Als Sherlock Holmes moet je een aantal mysteriën oplossen. Als detective achtervolg je daarbij potentiële verdachten en ga je tijdens ondervragingen goed kijken naar de hints die de omgeving en kleding je geven.

Beschikbaar van 1 tot en met 30 november

The Final Station

The Final Station is een game die je mee neemt naar een post-apocalyptische wereld waarin je te maken krijg met geïnfecteerden. Het is aan jou om de passagiers veilig van punt A naar B te brengen. Daarvoor moet je je trein goed in orde houden, de passagiers verzorgen en de vijanden van je af rammen. Weer eens iets anders denken we dan maar.

Beschikbaar van 16 november tot en met 15 december

Games with Gold november 2019 Xbox 360: Star Wars: Jedi Starfighter

Met Star Wars: Jedi Starfighter hebben we een echt oude game te pakken. De titel verscheen oorspronkelijk op de allereerste Xbox en is uiteindelijk ook beschikbaar gesteld om te spelen op de Xbox 360. Op die manier is de game dus qua graphics wel erg gedateerd. De game toont de speler de evenementen die leiden tot Star Wars: Episode II – Attack of the Clones. In de game ga je aan de slag met een nieuw prototype van de Jedi Starfighter en ga je daarmee de strijd aan.

Beschikbaar van 1 tot en met 15 november

Joy Ride Turbo

De laatste game in het overzicht van deze maand is Joy Ride Turbo. Een game die destijds werd uitgebracht om de Avatars van de Xbox 360 in de aandacht te brengen. Echt heel erg goed was de game niet. Het is een racegame waarbij je onderweg verschillende stunts kunt uithalen terwijl je met je eigen avatar rondrijdt. Kun je makkelijk links laten liggen.

Beschikbaar van 16 tot en met 30 november

Wil je meer lezen over alles dat met gaming te maken heeft? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Xbox: Games with Gold november 2019 brengt Sherlock Holmes en meer
Sluiten