Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 30 okt 2020

Games with Gold november: Microsoft heeft er geen zin meer in

Met Games with Gold krijg je elke maand een viertal gratis games wanneer je een actief Xbox Live Gold-abonnement hebt. Dat is natuurlijk een mooie service. Maar dan wil je wel wat waar voor je geld. En deze maand is dat niet echt heel erg het geval.

Waar je met PlayStation Plus deze maand een drietal echt interessant games krijgt, daar is de Games with Gold november-line up een gevalletje ‘laat maar zitten’. Natuurlijk, een gegeven paard moet je niet in de bek kijken, maar dit zijn vier games waar we niet heel erg warm van worden.

Games with Gold november Xbox One: Aragami: Shadow Edition

We beginnen het overzicht met Aragami: Shadow Edition, wat nog de meest interessant game is in deze Games with Gold november-line up. Het is een stijlvolle actiegame, waarbij je als Aragami de schaduwen kan overnemen. Het is een game die draait om stealth en actie. In het verhaal kun je je eigen keuzes gaan maken en daarvan de gevolgen te ervaren.

Beschikbaar van 1 tot en met 30 november

Games with Gold november
Aragami (Afbeelding: Microsoft)

Swimsanity

De tweede Xbox One-game van deze maand is Swimsanity. Een game die deze zomer is uitgebracht en je waarschijnlijk hebt gemist. En als ik kijk naar wat de game te bieden heeft, mis je daar niet heel erg veel aan. Dit lijkt me een game die echt alleen leuk is wanneer je hem met vier spelers op de bank beleeft. In verschillende bevind je je in verschillende waterarena’s waar je er flink op los kan knallen. Op elkaar of tegen vijanden die je in een avontuur-modus tegenkomt. Ik betwijfel dat dit lang leuk is.

Beschikbaar van 16 november tot en met 15 december

Swimsanity (Afbeelding: Microsoft)

Games with Gold november Xbox 360: Full Spectrum Warrior

Ik snap eigenlijk niet waarom je op de Xbox One of straks zelfs op de Xbox Series X een game van de originele Xbox zou willen spelen. Wat dat betreft is Full Spectrum Warrior echt compleet overbodig. Toen de game destijds uitkwam was het nog wel geinig, omdat het een tactische militaire shooter was. Daarbij moest je je medestrijders aansturen en op die manier vijanden verslaan. Maar anno 2020 is het niet iets wat me leuk lijkt om te spelen.

Beschikbaar van 1 tot en met 15 november

Full Spectrum Warrior (Afbeelding: Microsoft)

Lego Indiana Jones

De laatste game in dit rijtje is misschien nog wel het meest interessant. Met Lego Indiana Jones heb je een nieuwe Lego-game. En dat zijn ideale games voor de jongere gamers. Maar ook als je liefde hebt voor de oude films is het een mooi feest van herkenning, maar dan wel met een laagje Lego-humor. Ram vijanden in elkaar, bouw zelf verschillende objecten en los puzzels op. In je eentje, maar ook samen met een andere speler.

Beschikbaar van 16 tot en met 30 november

Games with Gold november
Lego Indiana Jones (Afbeelding: Microsoft)
Reageer op artikel:
Games with Gold november: Microsoft heeft er geen zin meer in
Sluiten