Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 30 aug 2019

Games with Gold van september 2019 bekend: Hitman en meer!

De maand is bijna voorbij. Aankomende zondag zitten we al weer in september en hebben we het gevoel dat het gamejaar echt gaat beginnen met een berg aan toffe releases. Mocht je in het bezit zijn van een Xbox One met een actief Xbox Live-abonnement, dan kun je dan ook weer de nieuwe games downloaden. Dit zijn de vier titels die je krijgt in de Games with Gold september 2019-line up.

Games with Gold september 2019: Hitman: The Complete First Season

We beginnen dit overzicht met gelijk de meest interessante titel. Met Hitman: The Complete First Season krijg je de kans om andermaal aan de slag te gaan met Agent 47. Hoewel de game inmiddels een uitstekend vervolg kent met Hitman 2, zit deze game nog altijd uitstekend in elkaar. Je komt terecht in verschillende missies en moet daar op creatieve wijze verschillende criminele kopstukken ombrengen. Hoe je dat doet, dat mag je zelf weten. Je kunt een wapen gebruiken, maar meestal is het beter om te kijken hoe je de moord op een ongeluk kunt laten lijken, om zo ongezien het gebied te verlaten.

Beschikbaar van 1 tot en met 30 september

Games with gold september
Hitman (Bron: Microsoft)

We Were Here

De tweede game voor de Xbox One in de Games with Gold september 2019-line up is We Were Here. Het is zo’n lekkere indie-klassieker, die je wellicht hebt gemist. Het is een game waarbij je samen met een andere speler bent opgesloten in een kasteel. Je moet daarbij goed samenwerken om er samen veilig uit te komen. Je ziet elkaar daarbij niet, maar maakt gebruik van een walkie-talkie om met elkaar te praten en zo te begrijpen hoe je de puzzels oplost.

Beschikbaar van 16 september tot en met 15 oktober

We Were Here (Bron: Microsoft)

Earth Defense Force 2025

Zoals gewoonlijk heb je bij de Games with Gold september 2019-line up ook twee games die op de Xbox 360 zijn verschenen en welke je gewoon op je Xbox One kunt spelen. De eerste is de cult-game Earth Defense Force 2025. In deze game neem je het op tegen verschillende buitenaardse wezens. Je maakt gebruik van een groot wapenarsenaal om op die manier iedereen af te knallen. Gewoon verstand op nul en gaan.

Beschikbaar van 1 tot en met 15 september

Earth Defense Force 2025 (Bron: Microsoft)

Tekken Tag Tournament 2

De laatste titel in de Games with Gold september 2019-line up is Tekken Tag Tournament 2. Het is een lekkere vechtgame waar je een team van twee vechtersbazen vormt om daarmee te gaan knokken. Het is een game met vele personages en actie die lekker snel is. Zeker de moeite waard om te proberen.

Beschikbaar van 16 tot en met 30 september.

Tekken Tag Tournament (Bron: Microsoft)

Dat zijn de vier games in de Games with Gold september 2019-line up. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Games with Gold van september 2019 bekend: Hitman en meer!
Sluiten