Games with Gold titels van Augustus bekend: de beste ooit!

Elke maand maken Microsoft en Sony bekend welke titels spelers de aankomende maand gratis weggeven. Regelmatig valt de line up tegen en krijg je games voorgeschoteld die je toch nooit van plan was om te spelen. Maar met de Games with Gold augustus line up zit het anders. Deze maand krijg je twee absolute must-haves op de Xbox One en zijn de games die je op de Xbox 360 krijgt ook niet verkeerd. Zoals elke maand zetten we de games keurig op een rij.

Gears of War 4

We beginnen dit overzicht met Gears of War 4, wat toch wel één van de redenen is om een Xbox One te halen. Mocht je hem op één of andere manier gemist hebben, dan kun je hem dankzij Games with Gold augustus alsnog in huishalen. Het is een boeiende third-person shooter met vele epische shootouts en boeiende personages. De game komt ook op het perfecte moment uit, want in september kun je al aan de slag met de opvolger in de vorm van Gears of War 5. Op die manier ben je dus helemaal ingespeeld.

Games with Gold augustus

Beschikbaar van 1 tot en met 31 augustus

Forza Motorsport 6

Forza Motorsport 6 is niet de meest recente game uit de serie, we hebben ook nog deeltje zeven gehad. Maar dat neemt niet weg dat dit alsnog een uiterst sterke racegame is, waarin je een hoop kunt beleven. Het draait in de game om het winnen van de vele verschillende races en vervolgens proberen je autoverzameling langzaam maar zeker uit te breiden. Mocht je nog nooit een game uit de serie hebben gespeeld, dan is dit het perfecte momentom in te stappen. Tegelijkertijd laat de release van deze game via Games with Gold augustus ook zien hoe jammer het is dat er geen deel acht aankomt.

Games with Gold augustus

Beschikbaar van 16 augustus tot en met 15 september

Torchlight

De Xbox One heeft dus twee absolute topgames te pakken, maar ook op de Xbox 360 kun je nog twee games aan je catalogus toevoegen. Torchlight is daarbij een leuke RPG die een beetje doet denken aan de Diablo-games. In je eentje of samen met vrienden ga je aan de slag en krijg je onderweg te maken met vele vijanden die je uiteraard moet uitschakelen. Het is een game die simpelweg de moeite waard is en dus perfect voor het geval je hem nog nooit eerder hebt gespeeld.

Games with Gold augustus

Beschikbaar van 1 tot en met 15 augustus

Castlevania Lords of Shadow

De Castlevania-reeks kennen we al sinds de goede oude NES. Een paar jaar geleden werd de serie nieuw leven ingeblazen via deze grote action adventure game. Inmiddels is hij wel al een tikkie verouderd, maar is het alsnog dik de moeite waard. Zeker als je wat hebt met de games uit de God of War serie, dan zul je je met deze game gelijk als een vis in het water voelen. Wat dat betreft een mooi einde aan deze toch wel sterke Games with Gold augustus line up.

Beschikbaar van 16 tot en met 31 augustus

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Games with Gold titels van Augustus bekend: de beste ooit!
Sluiten